Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » druhý IN - kokos / rezy / 600W / Ednik
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Pro porovnání... Jedu úplně to samé, jen 8. den květu... Mám 3 světlejší, které byly nejblíže pod světlem, přesunul jsem je ke kraji, včera ráno už podruhé zálivka s EC 2.8, PH 5.7. Už se to hodně lepší, ještě před týdnem jsem měl podobné problémy, světlalo mi to.. Bárt měl pravdu, člověk se nesmí bát přihnojit, než se to jakoby do toho kokosu "naakumuluje"...

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 20-10-2015 v 18:46 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

6.deň 12/12 600W
Zdanlivo sa postupne začína ich zdravotný stav lepšiť, u niektorých rýchlejšie. Budúca zálievka bude opäť výdatná.

Old Post 21-10-2015 v 19:21 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

citace:
Původní příspěvek od RENE.2
Jen poznámka pH 6,5 je na kokos moc ideál 5,8 5,9 .

Schopny řezivo si tohodle rozdílu vůbec nevšimne. Stejně jako si nevšimne jiné značky hnojiva, kořenící kraviny ( kořenového stimulátoru, který je naprosto k ničemu jak na malé prcky, tak na velky kytky... )

Oběti komunismu 1948 - 1989:

- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo

Old Post 22-10-2015 v 00:54 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

citace:
Původní příspěvek od Subaru
Pro porovnání... Jedu úplně to samé, jen 8. den květu... Mám 3 světlejší, které byly nejblíže pod světlem, přesunul jsem je ke kraji, včera ráno už podruhé zálivka s EC 2.8, PH 5.7. Už se to hodně lepší, ještě před týdnem jsem měl podobné problémy, světlalo mi to.. Bárt měl pravdu, člověk se nesmí bát přihnojit, než se to jakoby do toho kokosu ...

Problém není ec ( dost pochybuju, že je to tak extremně nenažraná odruda, mám ted 6 genů v kokosu e ec 1,6 a všechno krásně zeleny ) a co se týká te "naakumuluje", tak to jsi myslel ze srandy ne?

Oběti komunismu 1948 - 1989:

- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo

Old Post 22-10-2015 v 00:58 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

No jak se to veme, mne to tak funguje měl jsem je taky hodně světlé, 2x jsem zalil s vyssim EC, zalivka neprotekala, a ted uz mi staci ec kolem 1,8 a je to už hezké... Je to přece jen ručně zalévané, není to drip, proto i výtok je vyšší než u dripu - tam je kokos porád mokrý, zálivka protéka častěj.. Ec výtoku mám běžně kolem 3-5 a kytky hezké, a proč tak vysoké? Proto že se to tam (jiním slovem) nastřádá.. U dripu by se nejspíš spálily... nebo se mýlím?
Jinak jsem rád, že tě tu po delší době vydím, Machomane

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 22-10-2015 v 12:15 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

9. deň 12/12, 660W, pH 5,7 EC:3,0
Mohli by vyzerať ďaleko lepšie, farba stále svetlá. Obral som poškodené listy a nejaké spodky. Zálievka s enzýmom 2ml/l, každá preliata 1500ml. Nemeral som všetky, výtok bol rôzny ec 4,9-6,0 Ph 5,8-6,0. Uvidím za pár dní.

Old Post 24-10-2015 v 14:12 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

Jak často kalibruješ PH metr?

IN
3) 10x Exile - 400W
Atd ...
OUT

Old Post 24-10-2015 v 15:11 PM
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

citace:
Původní příspěvek od Subaru
Jak často kalibruješ PH metr?

Naposledy pred začiatkom tohto kola. Myslím, že ukazuje správne. Poznám pH zdrojovky. Dnes ho prelustrujem .

Old Post 24-10-2015 v 15:30 PM
zubáč222
Stálý Člen

Karma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Mas vysokej vítok po tom vysokem Ec zalití si ulozili ziviny do listú, brzdi trochu daval bych jim ted vodu do kud vytok nebude kol. 3,0-3,5

Old Post 24-10-2015 v 16:35 PM
zubáč222 je offline   Profil uživatele zubáč222   Find more posts by zubáč222   Foto galerie člena zubáč222   Click here to Send zubáč222 a Private Message   Add zubáč222 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

citace:
Původní příspěvek od krobak
, výtok bol rôzny ec 4,9-6,0 Ph 5,8-6,0. Uvidím za pár dní.

Tohle je masakr osobne bych jim dal enzymy tech se vubec neboj neaky 2ml / 1 L bych neresil proste naleju a hotovo nechal bych je 2-3 dny bez zalivky a udelal cistou zalivku ec 2 max.. u tebe to je extrem

3x Orange Bud ( DP ) 400w
10xSharkShock,1xWappa,1xSuperSkunk 600w - 1,08 g/w
4x Shark Shock 2x Somnago 600w - 0,89 g/w
5th Round 600w, Ebb - Lemon Ice and Gauge Kush

Old Post 24-10-2015 v 17:31 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped

Tohle je masakr osobne bych jim dal enzymy tech se vubec neboj neaky 2ml / 1 L bych neresil proste naleju a hotovo nechal bych je 2-3 dny bez zalivky a udelal cistou zalivku ec 2 max.. u tebe to je extrem

Je to brutus, príde mi to skôr už ako skúška výdrže než samotný pest....

Naposledy upravil krobak 25-10-2015 v 07:09 AM

Old Post 25-10-2015 v 06:50 AM
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Na kokos se mi zda ph 5,6-6 malo, kazde hnojivo se nejlepe vaze na urcity druh ph kdyz budes mit ph 6 tak kyti budou vice zrat neakou urcitou slozku, vice ve faq, uprav si spravne ph sprav vytok ec a zacni odznova, jelikoz kyti maji deficit z toho ze toho ec je na ne moc a mas tam prehromadene urcite slozky ktere uz nechteji zrat a dotoho nizke ph tak se ti to cele bloklo vubec bych se nebal namichat ec 0,5 korenal / enzymy ph 6,5 a kazdou bych prolil tak aby alespon 1l vytekl.

Old Post 25-10-2015 v 07:54 AM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

V ph nebude problem. Ja jel v kokose vzdy pod 6. Spise to bude prosoleny. Tzn udelat ted vse proto aby se to odsolilo. Sou jeste mlady tak by se z toho mohly vzpamatovat s malyma nasledkama. Skoda ze jich mas tolik ale ma rada je vzit je do sprchy prolit dokud nepotecou rozumny EC hodnoty a pak zalivat vodou s enzymy dokud z toho potecou srackove hodnoty. Az bude normalni vytok tzn ec dejme tomu kolem tech 2 bych dal prvni nejakou slabsi zalivku. Jak pise kiddnaped ten korenac tma muzes davat pokud si to popalil tak se to bude taky hodit.

Kvalita predevsim!

Old Post 25-10-2015 v 08:35 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

Pokud zacne prolevat sprchou tak se kvetnik nacuca spatnym ph a zbTecne je pak bude muset zalit opet spravnym ph. . Jestli mas 30-40-50-90l kalfas napust si vodu uprav ph hod tam korenak a enzymy postav do vany a kazde dej aspon 5l zalivky pockej az vse vytece a pred koncem si chyt vodu vytoku a zmer konecny vytok snad to bude stacit musis mit dostatek vody 90L postaci a bhdes to mit do 4 dnu ok dle delky vysychani kvetniku

Old Post 25-10-2015 v 09:19 AM
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

Na 11L teku kdyz zalijes 5 l tak ti minimalne pulka sracek vytece a vysledna hodnota ec by mela byt o cca 50-60% mensi cize u ec 5 tam budes mit cca 2 a nechal bych je pokoji a na druhy den bych to zopakoval s ec 1 grow korenak enzymy zase 5 L upravene ph vysledny vytok se bude rovnat cca 1-1,5 problem vyresen nebo pokud mas k dispozici 200l
l sud tak si namichej rovnou ec 1.3 a ph uprav dej korenak hrow slozku enzymy a mas to hotove v jednom dni, soupni je pod sv a postrikej neco proti stresu muzes cokoli od korenaku po leaf coat ten pouzivam ja

Old Post 25-10-2015 v 09:25 AM
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

To co popisujes mozna funguje na tvuj perlit. Ale rozhodne ne na kokos. Kokos urcite neproplachnes jen polovinou obsahu kvetinace. Kdyz sem rovnal PH bylo i 20-30litru malo a to uz je kurwa vody na 11litrovy kvetinac. Ja se tu nijak nechci prit je mi to jedno. Co se tyka rozhozeni PH pokud ma dost velkou nadrz kde si muze vodu predpripravit muze si ji predpripravit a zadny PH si nerozhodi.

Kvalita predevsim!

Old Post 26-10-2015 v 08:29 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-12-2018 - tretí IN - kokos / 400W / Plagron / Ednik - 67 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás