Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tu máme smoke report.. sice nevim jak přesně popisovat kouř a chuť ale zkusim to
White widow: Lehkej lehce nasládlej kouř, stav se dostavil 5 minut byl energickej se slušnejma zápekama.. Takže totální spokojenost!! Doporučuju
Critical: Kouř dráždivej - pěknej rozkašlávač Stav ze začátku energickej přecházející na gaučovku.. Takže až na ten dráždivej kouř spokojenost!!
Royal Highness: Kouř lehkej, nasládlá chuť, vůně modelu je neskutečně citrusová, stav minimální - neni nic znát, pomáhá na utlumení bolesti hlavy.. Nedokážu posoudit spokojenost.. očekával jsem víc, ale díky zhermení si ještě počkam na výsledek v dalšim kole.. Takže určitě pojedu ještě jedno kolo takže bude s čim srovnávat..
Původní příspěvek od GrowJoe Zdravim, moc pěknej pěst, mám v plánu něco podobneho jen se chci zeptat..: jak byly ty kytky(cca) velké ? K+
Díky díky.. hele budu lehce hádat asi tak kolem 50cm.. víc jsem jim to nedovolil.. Jestli si najdeš Critical tak ten byl největší a možná měl 55.. nejsem si jistej ale možná jsem to tam někde i psal.. ale fakt bych ti nerad kecal.. Určitě až něco rozjedeš dej vědět a budu sledovat..
Děkuji za připomenutí. Budu snažit ScroG. Naposledy mě to moc nevyšlo a síť byla spíše podpůrná. Chtěl jsem zkusit víc holek s kratším růstem a co nejvíc vyplnit plochu. Uvidíme jak mě to vyjde.
zdarec,podla mojej skusenosti z CFL bych jel ten U alebo V-scrog z dvoch kusu pletiva do V aspon by sas mohel dostat s tu CFL cim najniz,a mohel bys vyuzit 3/4 s obvodu lampy + stinitko
Ahoj sailinder
Teď už mam vše připravené na ScroG takže budu nad tim uvažovat na další kolo.. celkem mě i zaujala metoda vertikálu.. ale teď když mam 9 holek už musim pokračovat v plánu.. Přemejšlel jsem i o 250W sodíku ale to je vše budoucnost..