Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tě no ale mysilm že když jí dam vertikálně tak ty palice budou jakoby z jedný strany ne? Takhle je to přirozenější!?
no to bys mohl řešit tak, že bys je třeba prohazoval, aby byly osvetleny stejne z obou stran
čím víc světla, tím lepší palice to cfl ztrácí pak rychle účinnost do hloubky, ale když to dáš pěkně blízko, což v klidu jde, tak využiješ maximum světla
Původní příspěvek od Hy3nA
no to bys mohl řešit tak, že bys je třeba prohazoval, aby byly osvetleny stejne z obou stran
čím víc světla, tím lepší palice to cfl ztrácí pak rychle účinnost do hloubky, ale když to dáš pěkně blízko, což v klidu jde, tak využiješ maximum světla
Tak sem něco zkusil ale je to málo zkusím zítra otočit úplně lampu! Tady foto :-) zítra dám úplně vertikálně!
Tak co myslíš dneska jsem to trochu poupravil?? Já si myslím že je to dost daleko od kytek jenže blíž to nejde přes listy! Nemám to radši vrátit?
Tak co myslíš dneska jsem to trochu poupravil?? Já si myslím že je to dost daleko od kytek jenže blíž to nejde přes listy! Nemám to radši vrátit?
já myslim, že to je lepší, takle se mnohem víc světla dostane i ke spodkům, takže by mohly taky za něco stát a o tý malý nemluvě, světlo je jí mnohem blíž.
zkusíš a uvidíš, jestli se jim to bude líbit víc, nebo ne, ale mělo by. příští kolo můžeš zkusit vertical scrog, asi nejlepší způsob jak pěstovat pod usposporkama a uvidíš, že výsledky mužou bejt pěkný
já myslim, že to je lepší, takle se mnohem víc světla dostane i ke spodkům, takže by mohly taky za něco stát a o tý malý nemluvě, světlo je jí mnohem blíž.
zkusíš a uvidíš, jestli se jim to bude líbit víc, nebo ne, ale mělo by. příští kolo můžeš zkusit vertical scrog, asi nejlepší způsob jak pěstovat pod usposporkama a uvidíš, že výsledky mužou bejt pěkný
Tak jo ale SCrog si asi moc nedávám protože mám dual CFL!
Díky díky a jak to roste tobě? Podle toho co čtu tak s Lemonem samí trápení!?
Nemáš za co.
A ano s Lemonem prozatím jen trápení příště udělám to, že dám menší květníky třeba 4-5L a dám víc kytek a rozhodně půjdu do klonů než do semen... A dám tam těch kytek víc, když zmenšim květníky... A na další kolo zkusim nejspíš pořídit 250W Sodík...
A ano s Lemonem prozatím jen trápení příště udělám to, že dám menší květníky třeba 4-5L a dám víc kytek a rozhodně půjdu do klonů než do semen... A dám tam těch kytek víc, když zmenšim květníky... A na další kolo zkusim nejspíš pořídit 250W Sodík...
Jasný no já teďka až dojedu tohle kolo tak budu pomalu objednávat semena na sezonu 2013 outdoor! Nechám to pěkně narůst už ve skříni ať to jsou pořádný potvory! Zkusím asi 5 fem. semen O.G. Kush! Samozřejmě založím nový thread!