Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim ze to ted neni vec kterou bys ted potreboval resit, ale abych ti odpovedel:v podstate staci a zase ti rikam staci si to tady procist a vis vsechno.
Původní příspěvek od Smart Ok,ještě se podívám,ale ted potřebuju poradit... Už je to 20hodin co jsem nechal klíčit ty semena a zatim ani jedno nepuklo co se děje?
SMART: pred tim nez tu prispejes zas takovou blbosti precti si to faq je tam vsechno co budes potrebovat (seminka klici tak do dvou tri dnu nektery dyl) )
(TO je poprve co si o nekom, myslim ze musi mit kolem 12 let max prece dospelej clovek nemuze byt tak blbej aby napsal tohle
Když to chci usušit tak to uříznu tam dole kde ještě neni hlína a dám to usušit? to stačí? :-D :d :-D
You are very very Smart
Jinak v krátkosti ke sklizni a sušení. Někdo to možná má za pověru, ale já to tak dělám, rozhodně to ničemu neuškodí. A já mám pocit, že to pomáhá:
Kytku vytrhávám i s kořeny, které zaleju vařící vodou a nechám je v ní cca 15 minut (jen bacha, aby ta odpařovaná horká voda nešla na palice). A pak to pověsím i s kořeny (kořeny nahoru, jak jinak, ale zrovna tobě to raději napíšu).
SMART: pred tim nez tu prispejes zas takovou blbosti precti si to faq je tam vsechno co budes potrebovat (seminka klici tak do dvou tri dnu nektery dyl) )
(TO je poprve co si o nekom, myslim ze musi mit kolem 12 let max prece dospelej clovek nemuze byt tak blbej aby napsal tohle
Když to chci usušit tak to uříznu tam dole kde ještě neni hlína a dám to usušit? to stačí? :-D :d :-D
You are very very Smart
Tak to nehul když jsi natvdlej ! Na chytrosti ti to nepřidá. To je opravdu otázka hodna malýho děcka, to je jak ten týpek co dal do krabice vylepené alobalem hřbitovní svíčky v domění že to líp pojede.
Tak to nehul když jsi natvdlej ! Na chytrosti ti to nepřidá. To je opravdu otázka hodna malýho děcka, to je jak ten týpek co dal do krabice vylepené alobalem hřbitovní svíčky v domění že to líp pojede.
Tak to nee,svíčky a alobal pobavily celej grower jako asi nikdy nic předtím..
To bylo prostě roztomilý a patří to do síně..
Narozdíl od tohoto...
Ok,všem se omlouvám že vypadám jak dement,srandu si tu z nikoho nedělám ale nechtěl jsem fakt nic zkazit... radši debilní otázku co pochopíte než otázku kterou nepochopíte :-) Jinak dík všem za rady...
E: Mám kytky přesouvat z balkonu na okna podle toho kde je slunce? Protože v určitou dobu na balkon slunce nesvítí
Ja ti verim ze si srandu nedelas.
Kdyz se nad tim tak zamyslim,taky jsem obcas asi z hlediska zkusenyho growera mel urcite dementni otazky,kdyz sem necemu nerozumel .Snazim se ale furt nejaky ty informace hledat sam a vstrebavat je do hlavy.
Mozna ses jen trochu neduverivej a potrebujes slyset skalopevne a presvedcive odpovedi a nejlepe od vsech najednou.
Poradim te jednu vec.
V prvni rade si fakt prostuduj treba 3x po sobe ten odkaz jak ti poslali kluci.
A pak proste sem jen davej informace a fotky o tom jak probiha pest. A kdyby se nahodou (nedej boze) neco spatneho zacalo dit tak teprv neco zacni resit a vsichni ti radi poradi. OK?
Naposledy upravil Madical-Strains 04-08-2012 v 17:47 PM