Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hezky se ti to vyvrbilo Ale určitě nedozrávají, Fruityho bys měl držet na květu nějakých 60 dní do sklizně a navíc nevidím žádný seschlý pestík, ba ani náznak schnutí, takže maj ještě čas
Ahoj
Taky jsem puvodne chtel SCroG ale nakonec jsem od toho upustil zalekl jsem se moznosti spatne manipulace s kyti.
Je to v pohode? Jak se ti zaleva ?
Naposledy upravil Madical-Strains 29-07-2012 v 21:05 PM
Ahoj, se zaléváním nemám nejmenší problém, spíš když bych měl proplachovat při přejnojení, nebo tak, tak bych to dával jenom velmi obtížně, a asi by mi to teklo pod skříň. Kytky už dneska nevyndám. Jedině vystříhat mřížku. Ale pdes ti přiložím foto, kde je vidět, že přístup k nim je dobrý. Budu fotit dnes, až vypne lampa.