Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze ja tohto roku idem 2x v slnecnici-odporucam,pozrite sa do galerky co mi tam vyslo minuly rok
1x v rakosy asi dvesto m od dialnice
1x v mensich krikoch pri nedostavanej tovarni
1x nedalekoko lesa v sipkovych krikoch(bohuzial nie velmi hustych)
1x v pokrive nedaleko polnej cesty
1x v lesnej cistinke
1x pri slnecnicovom poli v krovinach(neviem to opisat)
1x v pokrive pri stlpe nejakeho vedenia ktore ide cez les(brutal kombinacia
a asi si urobim este jedno v pokrive pri slnecnici aby som mal pekne okruhle cislo
som zvedavi co z toho neskosim ja
bey
zdarec lidi jí jenom že ty kurvy čorky jsou až moc kurvy.....někoho nachytat na svém poli tak newim newim.
stalo se u nás že jeden borec šel sklízet svoje kytky a přitom nachytal na jeho poli 4 chlapy jak mu to čorujou. nebyl tam sám a tak se málem pobili, nakonec to museli vyřešit tak že si každý vzal půlku. byli to nějací skurvení nagelovaní čuráci......žádné sušky ale
to blockhead: na vodní pásmo každej jebe :-) a všichni tam lezou
já letos pojedu kukuřici, moje californie dozrává už na konci srpna, tak že myslim, že bych moh sklidit dřív než týpci s kombajnem, a aspoň se nemusim bát čorkařů, protože pochybuju že by 20km za městem, někdo prolejzal lány kukuřice jestli tam neni pár kytek hulení, jen dofám že ty místa pak najdu, až bude kukuřice vyšší než já :-))
les je na hovno, protože je tam plno srnek, který to žerou jako hovada, kyselá hlína, kopřivy zase haldy slimáků co to sežerou, prostě moc nástrah a z vlastní zkušenosti vim že je to na hovno
2 oton: No já to tam měl i loni, vyrostlo mi to dost pěkně a nikdo mi nic nečórnul, akorát mi zajíci okousali asi 2 kytky...ono to v létě pořádně zaroste a jenom blázen se tam bude prodírat půlmetrovym plevelem
letos sem sadil na mezi mezi naky stromky a kere,je to dobry,prazi tam slusne,ale behaj tam svine srnky,uz mi do toho skocili.Taky mam sazino ve strasne zarostli zahrade kde to neni vubec videt,ale zase kurvy slimaci.
tak já sázím na hromadě hnoje asi tak 30x20x5m a je to nejlepší, ta hromada tam je asi deset let a jeto nejlepší matroš, na povrchu jsou asi metrový kopřivy a je to podmáčený, škoda jen že párset metrů tam je barák a ten kurva důchodce pořád na zahradě, takže musím dělat že se mi zaběh pes (žádnýho nevlastním) a nahromadě se musím plazit.
asi to uz tady zaznelo,ale prehlídl jsem to.
mel bych pro vás jednu radu. kdyz už si vyhlídnete místečko v lese a hlavní potenciální nepřítel jsou srnky, vyplatí se doslova za par korun koupit zahradní pletivo 1m vysoké, a okolo každé kyti udelat ohrádku v průměru 30cm.
těch míst jak všichni víme není moc, tak že se to vyplatí.
mám dobrý zkušenosti s malinama, ale od věci nejsou taky pískovcové skály . .. sice je horší zalejvání a musí se hnojit, ale sklizeci nelezou na 5 - 10 metrové skály
Uf, muj prispevek asi po roce, uz ani nevim, co se tady jak vyviji, ale... Ja letos zkusil vsadit na tu mytinu u lesa, ale je tam dost vlhko, no uvidime.
2BohouR: ten hnůj je tam tak dest járů, takže fakt to už není 100 procent hnoje, spíš takovej ten dobre substrát, co prodávaj v zahrádkářství, choděj si pro něj důchodci z celýho okolí.
a podmáčený to taky úplně není, ale pod tou hromadou se drží nějaká kaluž, takže ten substrátek je spíš zapařenej, než mokrej, ale tak nějak vesele
Taky přidám trošku .. loni sem pěstoval kde se dalo,od potoků přes zahrádku až po lesní školku .. nejlíp mi vyšlo místo a to v nadmořský výšce cca 700m nad mořem,hnedle vedle rybníčku...
Asi druhý nejlepší místa byli právě ve školkách malejch borovic (docela se tam ty kytky i hoděj...bhíí)a v porostu mladého míšeného lesa.Hlínu jsme upravili koňskym hnojem a hlínou ze zahrádky...bez indikačních pomůcek.Hrobeček hlíny je dobrý obalit mechem aby hlína toliko nevysychala.Na tohle pěstování nedám dopustit,protože to člověka alespoň vyrve ze spárů města,může se cestou na políčko najíst třeba těch malin co už někdo zmiňoval a podělit se o zhulenost ne s lampou ale třeba ze srnkama a zajícema.
Jako hlavní nevýhodu pěstování ve školkách vidim myslivce a brygádníky z vysokejch škol který chodějí tyto školky občas čistit,ale jelikož se jedná o pěstování venku,se špatnou náhodou se počítat musí.
kwet
Při svejch zkušenostech s outdoorem jsem toho názoru, že je to o štěstí... Totiž...
Loni sme našli super flek ale stalo se, že 3m vedle políčka (5kiti) si myslivci pozdějc postavili posed a když už to bylo tak 1,5m , tak kolem (asi 1m) tahali klády z lesa...
Dá se to asi takhle:
dobrý místo = 1
špatný místo = 0
stěstí = 1
smůla = 0
člověk v pohodě = 1
blbec nebo sklízeč = -3
-------------------------------------------- no nechám to bejt, protože se to blbje vysvětluje... ale j¨de o to, že můžeš najít super flek ale máš smůlu, že ti tam vleze ňákej kretén, co ti to sklidí = 0
nebo můžeš mít i horší a nevychytanej flek a budeš mít štěstí, že o tom nikdo nebude vědět = 1
nebo ti na to třeba i někdo příjde, ale nesklidí = 2
nebo dobrý místo + štěstí = 2
2 oton>hmm kukurice vyvonena ,pokud tam nehnojili proti plevelu ,poznas podle toho ze ho tam moc neroste tzn ganja=plevel jinak zajici ,srnky a hlavne prasata , delaj najezdy a neni vyjimka ,ze si udelaj "silnici" uprostred pole.
co takhle pro ty ,kteri bydli blizko hranic?? cizinecka policie sice chodi (sam o tom neco malo vim :-)))))) ,ale jinak krome prebehliku nikdo ,houbaru tam bude jiste min a corkari si jiste taky daj pozor.hlavne pozor at to neni vylozene v pasmu c. I,tam jsou mnohdy i termokamery ...
já jsem hodil dvě kytky ke sloupu elektrickýho vedení do obilí. No a nechal jsem to tam pač mám takovej pocit, že mi to nesejme týpek v kombajnu...určitě ne...voni jsou taky malý..asi tak 10cm maj nevim proč :/