Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtel bych se pustit do drip systemu, ale nenasel jsem zadnej navod, ze kteryho by mi bylo jasny jak na nej. Muzete prosim nekdo poradit at to doladim pred kosou?Dik.
Sem holky po trech dnech vytahl z boxu a prijde mi , ze na 36 den kvetu maji zofale maly palicky. Esi se to nezacne nafukovat, tak to budu asi fakt cumet a myslim, ze z toho bude neco kolem stovky. To by me asi dost nasralo
Dnes se chystam na velkej prostrih, se mi zdaj moc husty a jelikoz sme v 38. dnu tak si myslim, ze je na case. Kdyztak me zastavte a reknete mi proc bych to nemel udelat
Dik.
Kamo nedělej to a nebo jen semo tamo od těch největších ... sice více prosvítíš palici ale pokud nebude mít z čeho brát živiny stejně neporoste - 400w to prosvítí !!!
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
No mi prijde, ze za neco stojej jen ty centry. Proto to chci malinko pošmikat, ale radši píču s předstihem... Nejde mi o to je oholit, ale lehce "provzdušnit". Indiky mám kolem 70cm a listy jsou strašně na husto. Půlsativy to nepotřebují.
Tak, jelikož jedu hlínu a minule se mi zdálo, že jsem mohl flushovat trochu dýl, dnes tj: 38. den jsem dal poslední dávku hnojiv. flushing bude probíhat 16 dní, takže kosa vychází na 54. den.
Cosi fotek z dnešního dne
Nechci být puntičkář ale noční mrk do boxu??To opravdu děláš?Velká chyba pěstitele,osobně bych nechtěl aby mě o ,,půlnoci" noci někdo budil.Druhý den bych byl asi mrzutej a bez výkonu!Kytky mi připadají poněkud bez pryskyřice....není to chyba nočních mrků?Plánuješ už proplach a sklizeň ale máš max. 10% zabarvených blizen(nehoň tu sklizeň). Kytky jsou jako lidi....co by vadilo tobě(přehnaná starost, mrky,přelejvání...)vadí i jim.
Jo obcas je par minut pred rozsvicenim vyfotim. Blizny a barvu neresim, resim sklizen podle trichomu. Planuji proplach na 16 dni se zacatkem dnes. Sedesat dni je podle me dost. Kazdopadne dik za radu to se hodi. Kazdopadne si nemyslim,ze dve otevreni 10 min pred svetkem jim moc neublizi.