Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten 100VKO -105m3/h ti pacháč profoukne, počítej ale s tím, že bude podstatně hlučnější než PC větráček. Pokud jsi omezený hlučností, tak budeš muset ten 100VKO nějak odhlučnit, třeba sonoflexem s tlustou stěnou vycpanou vatou.
Původní příspěvek od petis__ ten 100VKO -105m3/h ti pacháč profoukne, počítej ale s tím, že bude podstatně hlučnější než PC větráček. Pokud jsi omezený hlučností, tak budeš muset ten 100VKO nějak odhlučnit, třeba sonoflexem s tlustou stěnou vycpanou vatou.
zdarec
ja si myslim ze o 100VKO v takovem stealth grow nemuze byt ani rec ...
nez vymyslet nejaky pachac bych se vice zamyslel nad vyberem odrudy, ktera by mela mit co nejmensi mozny zapach (u me to je mandala a jeji sladka vune, ktera nema se skunkem nic spolecneho ... ). Dale je pak moznost si koupit nejake "vune do bytu" - nejlepe ktere jsou do domacnosti kuraku (v growshopech prodavaji nejake Vaporteky, nebo ONA block pro proti zapachu http://www.groweshop-olomouc.cz/ona-block-pro.html ) a samozrejme stale vetrat ....
po takovem opatrenim bych se nebal, ze by bylo neco citit ...
presne tak, tichej a zaroven vykonnej odtah leze do penez - idelani je boxovana ulita s plynulou regulaci (ofc na sonoflexu a to aspon 1m za toho sneka), ale to je otazka cca 4 000,- Takovej ventak bys imo ani poradne do svojeho boxu nenapral, ergo bych se na naky koumani odtahu vysral a vesele dal ladil Pc vetracky - nikdy to nebude idealni, ale to jsme ti tu rikali uz nazacatku. Jak pise bloody - vybirat odrudy se slabsim oderem - zkouset ruzny pohlcovace.
Takže nastala malá změna. rozhodli jsme se dát na spod jako přítah druhý větráček o výtlaku 30 m3. Takže máme dohromady 60 m3. Což už se dá. Dále máme zatím jeden plonkovní napojený na vertikální mísení vzduchu. Doinstalovali jsme jedu 36w úsporku značky OBI. Když dokáže borec pěstovat pod Tesco úsporkami.....
pohled na větráčky. Musím dodat, že nejde opravdu slyšet ani píííp. Masakr a je to k neuvěření. Akorát ten vrchní na odtah, který bude 120 mm s ofukem 96m3, tak ten už asi trošku slyšet půjde, vyřešíme to sonoflexem.
Tak dnes jsem si pohrál. Nainstaloval jsem do boxu web kameru a sleduji dění z PC. Musím říct, že to byl fakt super nápad. Vidím zda potřebuje kytka zalít, zda jede světlo a zda jede dnes nainstalovaný vaporizér. Jinak teplota přes den je okolo 28-29 stupňů a v noci kolem 25. vlhkost držím kolem 70 stupňů. Pořád čekám na nový větráček 120 mm s odtahem 96 m3. Také jsem si koupil aktivní uhlí a zvětšuji pacháč. Také jsem zakoupil sonoflex 1m za 150,- Kč.
Už jen čekám na ppl. Jinak hlučnost držím na 6 dB, což je hlučnost asi discmena :-D . Po té, co jsem viděl na fóru, že borec vypěstoval úspěšně v kýblu, dodalo mi to chuť do práce. Vanilky mi už také rostou přidám co nevidět foto. Držte palce ať rostou.