Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyz to sundas ted budes mit o trosku mensi vynos, ale ne nic dramatickyho... zato bude to huleni vic energicky nebude tak uspavaci.... bude to znat i trosku na chuti...je videt ze mas jenom palice uvnitr plesnivy, za to muze nedostatecnej ofuk...nicmene i s dobrym ofukem se stzava ze ti palice uvnitr proste splesnivy... nebal bych se toho ze se ti to buhvi jak rozsiri ostatnich palic se to nemusi vubec tykat i kdyby si to enchal az do konce... kdyby byla plisen i na dalsich palicich uz by to bylo davno videt...takze za me... nechat jeste par dni
Původní příspěvek od FrYnK kdyz to sundas ted budes mit o trosku mensi vynos, ale ne nic dramatickyho... zato bude to huleni vic energicky nebude tak uspavaci.... bude to znat i trosku na chuti...je videt ze mas jenom palice uvnitr plesnivy, za to muze nedostatecnej ofuk...nicmene i s dobrym ofukem se stzava ze ti palice uvnitr proste splesnivy... nebal bych se toho ze se ti to buhvi jak rozsiri ostatnich palic se to nemusi vubec tykat i kdyby si to enchal az do konce... kdyby byla plisen i na dalsich palicich uz by to bylo davno videt...takze za me... nechat jeste par dni
takže prolívám vodou...mám nechat tři nebo jen 2 dny tmy?.) Kytky budu muset totálně rozstříhat a sušit na radiátoru(kvůli té posrané plísňi, co myslíte? Bude to mít dopad na chuť?) Radši bych to někde pověsil, ale ta plíseň to znemožnila.
Původní příspěvek od Freezecz takže prolívám vodou...mám nechat tři nebo jen 2 dny tmy?.) Kytky budu muset totálně rozstříhat a sušit na radiátoru(kvůli té posrané plísňi, co myslíte? Bude to mít dopad na chuť?) Radši bych to někde pověsil, ale ta plíseň to znemožnila.
Ahoj,
stačí klidně i 24h ve tmě, hlavně pokud máš problémy s vlhkostí a případnou plísní (během světla máš nižší vlhkost ne?!).
K tomu sušení, stačí když to někam volně pověsíš a případně to necháš slabě ofukovat ventilátorem, to už ti nemůže zplesnivět (záleží na vlhkosti vzduchu - do 40% je to v klidu). Rychlosušení je na nic...
No, tak zváženo Nakonec z toho vylezlo něco kolem 210g příjemně mě to překvapilo jelikož jsem čekal ještě méně. Do příštího kola pořádnej ofuk a bude to Dík všem co sledovali...