Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hou hou hou jsem zpátky. Momentálně v boxu Šalvěj pod 85w CFL a nějaké řízky. Do budoucna je v plánu přidání 40w cfl, matka šalvěje v Hydru (s tím mám výborné zkušenosti, šalvěj v bubbleru jede jak šílená) a nějaké chilli.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Malá změna, do boxu se nastěhovalo 6 kytiček konopí. A tak se změnila i wataz. O proti původní 125cfl jsem nasadil 150w MH
Šalvěj zůstane v boxu ještě tak 14 dní a pak půjde na okno, aby uvolnila místo konopí.
Na fotkách větší rostliny pohromadě a připravené řízky v parníčku.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !