Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarek, nechcu Ti do toho kafrat, ale ty zlute listy bych urcite orval. Nekde jsem tu cetl, ze mohou byt zivnou pudou pro plisen, coz je ve 43.dnu kvetu na povazenou. Stejne se jich kytka chce zbavit, tak proc ji nepomoct. Jinak myslim, ze uz je cas zacit to proplachovat, rozklad zivin trva v hline dyl..
Mas to krasne, koukam, ze i palicky dal od svetla jsou hezky kompaktni, tak preji zdarnou sklizen a at se Ti vyhne plisen velkym obloukem!
Původní příspěvek od Moltres .....ty zlute listy bych urcite orval. Nekde jsem tu cetl, ze mohou byt zivnou pudou pro plisen....
Naprosto souhlasim. Dávej na to bacha, nalezl jsem spoustu zárodků plísně, na "suchých" listech které jako suché jen vypadaly. Jakmile máš vyšší vlhkost, listy hoodně dlouho schnou, v mém případě mrtvé listy neschly vůbec díky vysoké vlhkosti v místnosti kde se pěstírna nacházela.
2 moltres : Czus. tech listu se urcite zbavovat nebudu, protoze kytky z nich cerpaj ziviny a presunujou vsechno na stavbu sisek, takze bych jim zbytecne vzal zasobarnu.
ale dik za upozorneni. jinak vlhkost tam mam snad 20% takze listy vubec neplesnivej. proste uschnou a az je kytka odhodi tak je jenom zbiram.
co se tyka pruplachu tak nedelam vubec. neshledal sem s tim nejakej problem. hulo do krku neskrabe. jen vysazuju a nahrazuj to topmaxem...
diky ze ste se ozvali a piste dal
EDIT : BTW to ste kompaktnosti nevideli ty co sou natoceny ke svetlu.
pridam jeste dalsi foto, ale jak prichazej vanoce tak je hodne prace a delam od rana do vecera, takze nestiham nic.
jinaky ty kytky sem otocil celkem 2x.
po tejdnu cca. jednou na druhou stranu a jednou zase tak jak to bylo puvodne.
vypadá to opravdu pěkně.
Ještě k těm listům, já ty suchý a žlutý taky dávám pryč, z těch ta kytka stejně získá živin minimum a pro případ akutní potřeby tam máš dost listů zdravých. A to nemluvím o tom, že moc živin bych do ní teď už stejně nepral. A s tím proplachem, topmaxem rozhodně pořádnou 14 denní očistnou kůru nenahradíš, to mi věř.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
czus. vim ze vsichni tvrdite, ze proplach je nutnej, ale ja sem ho nikdy nedelal a faklt sem nemel problem s chuti. nikdy to neskrabalo. mozna to nekdy jednou zkusim. co se tyka listi tak je to vyroba energie a zaroven uschovna energie. takze listi trham jen fakt to hnedy . to mi nikdo nevymluvi.
a ted uz je stejne pozde na proplach. sklizim v nedeli. ted odeberu grow a v patek odeberu bloom a vsechno to nahradim topmaxem. zejtra snad zase nejaky foto
Původní příspěvek od Klamath czus. vim ze vsichni tvrdite, ze proplach je nutnej, ale ja sem ho nikdy nedelal a faklt sem nemel problem s chuti. nikdy to neskrabalo. mozna to nekdy jednou zkusim. co se tyka listi tak je to vyroba energie a zaroven uschovna energie. takze listi trham jen fakt to hnedy . to mi nikdo nevymluvi.
a ted uz je stejne pozde na proplach. sklizim v nedeli. ted odeberu grow a v patek odeberu bloom a vsechno to nahradim topmaxem. zejtra snad zase nejaky foto
no myslím že je čas ten průplach vyskoušet pravě ted . . . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Původní příspěvek od Klamath co se tyka listi tak je to vyroba energie a zaroven uschovna energie.
S tím souhlasím, a kolik myslíš, že toho je v tom žlutém listí ještě schovaného??? Nic, proto je to listí žlutý a seschlý
to průplach: jde o to, abys nekouřil kytku plnou hnojek a pokud do ní do poslední chvíle pereš topmax, tak jich tvoje kytky po kose budou obsahovat celkem dost. Zkus příští kolo udělat pořádnej proplach a myslím, že o takových chuťových požitcích se ti ani nezdálo. Vždycky poznám řádně propláchlou kytku, to mi nikdo taky nevymluví.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Ahoj. Vim,ze bych mel delat taky pruplach, ale nevim kdy zase budu pestit. tohle mi na nejakej ten mesic bude stacit. bude to rozhodne lepsi kvalita nez to co se da koupit.kouril sem i venkace vubec nedohnojovany a fak to neni zas takovej rozdil v chuti. kazdpoadne vim, ze bych mel .
horizontalne sem tu lampu nedal , protoze sem si rikal ze to na holkach osviti vetsi plochu.
a za 2. sem ustrihl to reflexni na cool tubu .takze pro me uz jina volba nebyla