Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Původní příspěvek od fiste No neni, zkus si dělat řízky 10 let z jedný matky a pak mi napiš, jak to roste..
JEJEJE uz dost !!!!! fiste nevim kde bereš takovou jistotu ??? Fikaš matky pres deset let ??? Koukam ze ty to víš tak povidej jaky tam jsou rozdíly ?? po deseti letech ?? Matku mam nejstarši 8let a klony sere pořad stejny a všichni jsou spokojeny jak před 8lety tak ted , takže co ?? Shantibaba ma matky přes 16let , DJ short to samy Arjan si to taky drži pres 10let , potom co si to Shantibaba odvezl k Mr.Nice , ale tohle ti asi nic neřika co ? Davám si na tebe pozor nebudu tady nechávat šiřit desinformace , prvni pěst a typ sežral všechnu moudrost , to mi pripomína teoretika Maharšiho , kterej všemu rozuměl nejvíc pak si udělal matky a všem nadělil samce , pak se kvůli ostude smazal , nazdar Hlava
Už delší dobu přemejšlim, že tenhle dred nechám promazat, člověk se z toho moc nedoví a jak říkáš, je tu několikn desinformací. Neznám žádnýho pořádnýho matkáře a tak jsou moje teorie v tomhle směru jenom teorie. Na jednu stranu jsem rád, že se někdo důvěryhodnej s desetiletou matkou ozval, že to bez problému pořád jde.
Nevim přesně, co smazat a co nechat, takže jestli nemá nikdo nic proti, nechal bych tu jenom 1. stránku tohodle dredu..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Původní příspěvek od Hlava Jo tak ale stojim si za tim co jsem udělal a videl sám ne za tim co mi kdo nakukal , promažu to tady , později cau Hlava
Nemá cenu se rozčilovat kolego, když je dobrá genetika, tak stačí udělat ze starší matky dobrý řez, a hodit do nového substrátu. Jde taky o tu péči, třeba pravidelné seříznutí kořenového balu s přesazením do většího květníku s novým substrátem, pravidelné proplachy taky dělaj sví.
Péče a dobré podmínky, a dobré geny. a neni problém