Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mne tiez zltnu listy uz su v kvete ale iba spodne a neviem co stim hnojil som to Plagronom ALGA-GROW a teraz ak je to v kvete tak som nasadil ALGA-BLOOM a neviem aksi to neustupuje a hnojim podla navodu tak neviem co stim teda ak vie ktosi pomoc poradte diki moc
Okno + Out ' 07
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=30484
Původní příspěvek od undergroundman tohle mi dělá jen jedna kytka,ph je good,teplota je good,hnojky míchám slabší,takže přehnojené to není a tohle se začlo dělat na listech a zhnědlo i pár chloupků na květech,prosím o radu,děkuji.
Tobě stači když to proleješ čistou odstátou vodou se srovnaným pH .
citace:
Původní příspěvek od Zelo Mne tiez zltnu listy uz su v kvete ale iba spodne a neviem co stim hnojil som to Plagronom ALGA-GROW a teraz ak je to v kvete tak som nasadil ALGA-BLOOM a neviem aksi to neustupuje a hnojim podla navodu tak neviem co stim teda ak vie ktosi pomoc poradte diki moc
Jestli je to pár spodních listů tak ty jen otrhej a neřeš to , cau Hlava
Zelo: deficit dusíku
Dusík je nutný přidávat i v květu (do cca 4-5 týdne), protože má vliv na velikost palic.
Moje hnojení v 4. týdnu květu:
základ: děšťová voda - Ec 0,06
Growth/Bloom Excelerator 1ml/l
Kristalon poloviční dávka do Ec 0,4
Green sensation 1ml/l do Ec 0,9
Alga Bloom 3ml/l do Ec 1,5
PK13/14 1ml/l do Ec 1,8
vitamín B1 2 tabletky/10l
pH mám kolem 6,2 - 6,5
Docela nekvalitní fota .. ale nevadí máš to průhledné nebo je to jen hnědé -? Pokud to máš průhledné - koukni pod listy (Měly by tam být malé bíle kousenky co ti budou připadat jako žížalky) Pak dej info
U přehnojení ti se rkoutí a hnednou konečky. Ale ty vršky vypadají i na PH .. jak psal WEDR hod info (Substrát , hnojky , řízek) oč je jedná a zkus lepší foto . jak detail , tak i celou kytku by jsi mohl .
Na durmana máš nějaké hrubé listy né ? Co já vím durmany mají spíše podlouhlé .. Možná ještě s n ěčím to máš šprclé Hnojky v pohodě myslím .. ale ten subrtát se mi nezdá .. není lepší zainvestovat do lepšího ? Ten květináč taky nemm nějak moc velký .. tuším že kytka má přes 150cm .. Musíš si uvědomit, že co je nahoře je i dole
To stym nebude mat nic spoločne len som dal navrh co to moze byť sposobene tym mozno chyba nejaka živina počkam ked napiše niekto nejaku rozumnu vetu...
Původní příspěvek od RaScaL To stym nebude mat nic spoločne len som dal navrh co to moze byť sposobene tym mozno chyba nejaka živina počkam ked napiše niekto nejaku rozumnu vetu...
Nikdo ti nic rozumnějšiho nenapíše , otrhej to a pockej co bude dal , pokud se to nebude rozširovat dal , jsi v pohode , pokud to poleze do palice , napiš cau Hlava
zdravím Vás přátelé..........mám problém s listy, jedná se o OUT, v růstu nebyl žádný problém, ale po přechodu do květu mi na jedné genetice začli tohle dělat některé listy. Substrát je Light mix od Plagronu a Kokos taky od Plagronu 50/50 prosypaný troškou perlitu. Na spodu 30l nádob mám vrstvu asi 3cm keramzitu. Hnojím asi 2* týdně používám Plagron Alga bloom(poloviční dávky) a občas taky Biobizz. Proto se ptám jestli jim něco chybí nebo naopak?Díky moc za rady