Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
trochu som behal po Metrop-áckej stránke a medzi týmito dvoma stimulátormi som veľký rozdiel nenašiel. Kecy okolo boli v podstate rovnaké a zloženie sa líši iba v koncetrácii Glicínu a Prolínu o 10mg/5L. ???? Žeby to malo mať nejaký strašný význam sa mi nezdá. Tým pádom stačí iba jeden a splní obe funkcie. Či nie? V N a P je rozdiel tiež zanedbateľný.
no nic tak to tu čtu a zrovna mám v ruce láhve Bloombastiku Topmaxu a Monster bloom u toho mě zaráží hodnoty 0-50-30! v dalším roundu zkusím na každou kytku stejného modelu zvlᚍ tyhle věci a dodám své poznatky
Původní příspěvek od Muminex K topmaxu se bohužel nevyjádřím, protože ho jedu taky poprvé a doufám, že bude mít nějaký efekt, ale slyšel jsem o velmi dobrých účincích Bio Haven.
Mohl by je prosím, někdo potvrdit, nebo vyvrátit?
V grow shopu mi říkal prodavač, že ne jenom on sám je s ním velmi spokojen, ale i někteří pěstitelé co dlouho zná mu přičítají až 25% větší výnos. Pokud je tomu skutečně tak, tak za tu cenu stojí za to, nesrovnalostí ale zůstává, jestli mě nelanařil právě kvůli té ceny, což mi ale příjde méně pravděpodobné s přístupem jsem spokojený.
Kámo promiň ale nebuď blbej To je jasný že Ti řekne že je to super. To je jeho byznys, prodat Ti věci. a čim víc koupíš, tím líp pro něj. Já vim o typkoi ze shopu, kerej mi tvrdil že bez GS doma nepěstuje ani rajčata :-D
Už ve FAQ se dá najít že 90% je genetika a zbylejch 10 % vybavení a hnojky.
Takže radši pořešit pořádný fikance než zkoušet zázraky s lákavou nálepkou ale mizerným obsahem :-D
P.S: Osobně už nějakou dobu jedu kombinaci GH Bloom, GH micro a k tomu od plagronu pk13/14
Za litr máš hnojivovou řadu na docela slušný množství vody, tak proč kupovat zbytečný ******
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Můj kamrdát má komplet stan stejnej jako já a nepoužíva GS(90ml) a jde to oproti mojemu poznat,ale k tomu valim ještě enzymy(90ml),bloom(450ml),kapičku groowu(30ml),PK-13,14(90ml) vše od plagronu a ještě po gramku bloosom od growteku na 90litrový drip EC čistá voda 0,3 a po tehlé rakeťe tak 2,6 a ještě tam valim PH mínus na ph 6,0...no a kytky se lebedí..asi :-D
Původní příspěvek od Modelář Můj kamrdát má komplet stan stejnej jako já a nepoužíva GS(90ml) a jde to oproti mojemu poznat,ale k tomu valim ještě enzymy(90ml),bloom(450ml),kapičku groowu(30ml),PK-13,14(90ml) vše od plagronu a ještě po gramku bloosom od growteku na 90litrový drip EC čistá voda 0,3 a po tehlé rakeťe tak 2,6 a ještě tam valim PH mínus na ph 6,0...no a kytky se lebedí..asi :-D
Tak na Ec 2,6 si rozhodně nelebedí.
A kámoš to jako vubec nehnojí?
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
hnoj ale nevalí do toho booster...jsou to všechno biohnojky od plagronu a stěma jen tak něco nespálíš..sice konečky listů nazančovali že by nebylo ód věci trocha ubrat,ale výsledek to nepotvrzuje 1050g pod 600+400W..což si myslim není špatný..model Power Skunk,kosa 63den květu.
Pouzivam PK 13/14 od Hesi na hydro, ale do hliny v polovicnim davkovaní nez do hydra a je to v pohode. V hnojicim planu od Hesi je psano sice Fosfor +, ale to neresim a nepouzivam.
Je fakt ze je to dost silny a pokud se to nevychyta, tak to spalí listy.
Takze si chce pohrat s davkovanim, hodit oko na list a pak pripadne ubrat.
Je to levny, flaska asi za 200 a vydrzí to roky.
Původní příspěvek od SaMoLeBKa ohledně toho metropu calgreen..
Calgreen není nic jiného než starý laciný dusičnan vápenatý jen s desetinásobnou cenou a etiketou plnou lží o větších květech...
Je to prostě dusík s vápníkem prodávaný za nemorální cenu, nic víc.
Zdravím, já mám indoor zkusenost s Plagron Green Sensation.
Dával sem to všem kytkam až na jednu, která GS dostala jen 2x. Celková sklizeň nebyla nijak obří. Na kytce která dostavala jen samotný plagron alga bloom bez GS sem nezpozoroval žádný rozdíl.
Osobní názor mám takovej, že je to hnojivo na květ jako každý jiný jen je tam vic fosforu a je to.vic koncentrované. Každopádně za ty prachy to nestojí. Já to dostal zadarmo nazkousku a nepresvedcilo mě to. Osobně si myslím, že obycejna PK flasticka udělá to samé co GS.
Jedu teď indoor pod 600W květ- 8x Jack Herrer ; 8x Whitte Widow skusil jsem o5 semínka od Fair Seeds, je to levná varianta nicméně minulé kolo (moje první kolo) jsem dosáhl 440g sušiny z 18 rostlin Great White Shark pod 600W stejný box. Minulé kolo jsem jel Plagronky Alga Grow,,Bloom,GS. Jelikož to bylo první kolo a hnojil jsem všechny nevyvodím závěry. Účinek byl naprosto parádní, výrazně fyzický stav s návaly smíchu. Potvrdilo 7/10 lidských testerů Toto druhé kolo chci začíná květ a uvažuji o koupi PK od plagronu, a jako stimulátor již zmiňovaný TopMax. Hnojit budu všechny až na jednu od každého druhu a snad uvidím rozdíly. Jinak že by se mi po GS "monstrózně nafoukly palice a ztvrdly" to teda né. Člověk prvně čeká etiketový výsledek "mohutného a kompaktního květenstvý" ,ale přišlo mi jen že mají lepší barvu a více pylu. Tak uvidíme, rád se podělím s průběhem a výsledky.