Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vedro tam nemam,momentálně je ve skříni 26.9°C , kytky ubec nerosim,a jediný cosem tam objevil tak mi tam lítalo pár malejch mušinek,ale zabil sem je myslíš že to maj na vině oni? jinak kořeny vypadaj good ale kyti nemužu vyndat s květináče....
to jsou vylíhlý smutnice ty mušky,jejich larvy se živí mladými kořínky rostlin,problém většiny levných substrátů,koukni na f.a.q. nemoci a škůdci a jak se jich zbavit,,
jo to už sem koukal,už sem udělal i opatření,jen mě zajímá jestly tay listy mají nasvědomí ty smutnice,díky za odpověd....na hlínu sem položil plátky brambor,a do skříně dal takový lepivý plátky...
Zdravim,v pondělí jdu koupit do growshopu Biol a ještě nějaké ty lepící pruhy,na ty mušky...jinak sem podle rady skusil prolejt květináče tabákovým výluhem,tak uvidíme...jinak pořád stejná otázka,mají za vinu ty listy smutnice nebo ne?díky za odpověd
Hele já jsem včera u sebe pár těch smutnic načapal, tak jsem to hned dneska taky prolil výluhem z tabáku, nechal asi 20 minut bejt a potom pořádně prolil vodou. Ta ale nějak nechtěla odtéct, tak jsem vyndal kytky a hlínu vyždímal. Jedna kytka měla dva 10ti centimetrové kořínky a ta druhá jeden asi dvoucentimetrovej, byl přerušenej - předpokládám, že překousanej. Pokud vím, tak vzhled listů úzce souvicí se stavem kořenů, ale jestli je to přímo tímhle... Tak snad od nich budeš už mít pokoj a kyti se vzpamatujou, jako u mne. Jen názor začátečníka, snad k něčemu bude.
Sirius' first - 4x Buddha pod 100W HPS
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi, nebo se může stát, že si Mohamed najde jinou horu.
awSirius: Tak pak dej vědět jak ten vůluh zabral
verdy: na bramborách zatim ne,a ted ráno sem zatim žadnoumusku nevidel,tak uvidime jinak zatim díky za rady
tak sem tady zase,vypadá to že sem se smutnicema zatočil,2x prolito výluhem z tabáku+biol,a zatim to vypadá dobře žádný mušky i květináče semprohlídl,tak uvidíme,ale vubec se mi nedaří s těma listama,já už opravdu newim co stim,vyzkoušel sem všechno co sem se dočetl i to co ste mi poradily