Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to lupus: dobrý nápad asi se nechám inspirovat. a ještě mně napadlo kdyš jedu hydro NFT gro tank 20L a teplota rostoku bude 22 stupnů tak že i kořeny by mněly mít dostatek tepla kdeš to vrchní část rostliny bude přes noc v necelých 10 stupních myslíte že by to mohlo být ok??
Ty topný kabely můžou bejt dobrý... Viděl jsem něco podobnýho s topnejma kamenama, to samý co do terárií, akorát místo kabelu je to kámen.
Já jsem zimu letos a loni řešil, že jsem přidělal ALU trubku s PC větrákem (120) na topení normálně v bytě, pokud je ta možnost, a natáhl normálně do prostoru jako přítah a během pár dnů, než se to pořádně zaklimatizovalo a ustálila teplota, tak se to z 12 vyšplhalo na parádních 17!
A to jsem měl tmu od 7:00 do 19:00 a to i před tou 7 večerní, než se rozsvítil puchejř, tak tam bylo vždy tak aspoň 16 a venku -10 a víc!
Čaute groweři. Řeším stejnej problém. Dneska jsem dal pod 6-kilo 12 nových řezů a a když světlo svítí, je tam kolem 23 stupňů.. Ale když přijde noc, tak je tam kolem 12 stupňů, což je docela málo. Navíc nikde blízko boxu nemám topení, že bych to vyřešil jako *Ludík* Taky jsem zkoušel dát tu žárovku do písku do plechovky, ale plechovka vůbec nehřála, tak fakt nevím jak to vyřešit. Asi budu muset doufat že těch oněch 12 stupňů řízky v noci daj. Prozatím budou muset, až venku bude tepleji, tak to už bude s teplotou určitě lepší. Kdyby Vás ještě něco napadlo tak šup sem s tím. Díky
males - hele zkus to udelat jako ja, mam horkovzdusny vetrak na polovicni vykon (muj zere 1kW/hod), v noci krasnych 20°C i kdyz to pritahuje asi takovych 8°C z mistnosti pres noc to mam nonstop a pres den to poustim kazdou hodinu na 15 minut
akorat ze to trosku zere,
12°C nestaci, spomaluje se rust
BOZE JAK JA SE JEN TESIM AZ BUDE TEPLO
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
cau lidicky taky mam problem s nizkou teplotou ,pres noc mam v boxu kolem 10stupnu,a při svetle 20 toje malo holky nechtej do kvetu ,skousel jsem 100w zarovku dat do pisku a sklenice ,a jak uz tady nekdo psal tak na picu ...teplota se mi zvedla o dva stuppne ..proto sem se rozhod ze zejtra koupim fen .. a napojim ho a aluhadici primo do boxu ,a jeste ho hodim na spinacky. tak zitra napisu jak to dopadlo ,jinak svitim 4kuli a box mam velkej 120x60x160 .. jeste otazka ma nekdo skusenosti ze spomalenym nastupem kvetu?? diky nizky teplote ?? sem na kvetu 3 tejden a zadna zmena ..
fen? ruku na srdce, kup si radsi horkovzdusny primotop, vyjde te stejne draho, mozna levneji
fen je delane na kratkodoby suseni vlasu, ne na vytapeni
hele jakou mas teplotu pres noc?
muze to byt zrovna tou teplotou, me to taky nejak moc nekvetlo pri mych prvnich pocinech, a bylo to tou nizkou teplotou
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
cau no hele teplota pres noc 10stupnu pestim ve sklepe takze tam nemuzu topit ,no ja sem myslel s tim fenem kvuli mistu ze je malej skaldnej ... kdybych ho hodil na spinacky 20 mim bezet 20 min stop ., no ale tet smi hodil brouka do hlavi ..kazdopadne zejtra to musim vyresit ...takze bud fen nebo el. kaminka
tak jsem dal na tebe a koupil el.kaminka i s termostatem tak je tam dnes hned soupnu a rozhod sem se přímo do boxu tak snad to nebude vadit .. jinak tet semm se bavil s Harym a on mi psal ze mel stejnej proble ,nechteli mu kytky jit do kvetu v chladnu a kdyz zatopil tak vsechno ok ale rikal ze sklizen nebude nic moc pac kveteni proces byl zahajen uz pri prepnuti 12/12 a kytky uz mu zacali hnednout ale sisky nic moc no tak uvidime ...
Zdar groweri,
taky se mi zdalo ze kdyz "v noci" byla nizka teplota moc to nechce jit do kvetu.Navic problem s vlhkosti pri vyple lampe 98%.
Tak sem to vyresil nasledovne, poridil sem odvlhcovac s peltierovo clankem 60W a odtahovy ventilator sem hodil na hodiny pro lampu(nesviti-neodtahuje) Nyni je tam V NOCI 18C a 80% a kdyz jede lampa 20C a 60%.
Jede to v chodu pouze prvni tyden ale myslim si ze problem je vyresen.
Peace.