Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Ono, o C99 od Moscy odpovím za Haryho.
Moscovo C99 je Wally Duckovo a Reefermanovo linie Cinderelly 99 crosslý dohromady.
Nemýlíš se, originál je samozřejmě od BG
čus ono spodní šišky u CM tedy u těhle 3 phen jsou hodně řídké i proto jsem je už zrušil jinak u této C99 byla velmi špatná kličivost po 48hod prasklo 7semen dvou jsem musel pomoci jedno je ko takže mám 9ks ale jak vím z valstní zkšenosti tak těm kterým se pomáhá prasknout stojí za hovno
Struktura rostliny
Wallyho C99 je více Sativa-tenčí stonky a větve. Rostliny jsou vyšší s delšími větvemi
Reefovo C99 je více Indica-těžší ,mohutnější stonky a větve. Rostliny jsou křovitějšíí . Reeferman mi řekl že udělal velký grow z originálních Brothers Grimm semínek, které dostal od vlastníka „nebeského schodiště“ ještě dříve než skončil s touto operací.
Struktura květu
Wallyho C99 palice jsou utažené- kompaktní a tvrdé: Hodně palic dosahuje velikosti golfového míčku – na větší šiškách se tvoří jakoby hrozny.
Reefovo C99 palice jsou volnější (ne tak utažené a tvrdé jako na Wallyho C99 palicích) s menším individuelním rozdílem hroznů na palicích, ale obecně větší šišková formace na větvích.
Chuť a Zhulenost
Wallyho C99 linie má více ananasovou chuť převládající mezi rostlinami .High je více sativoidní – zhulenost je více v hlavě .
Reefovo C99 má více variací v chuti, ale převládají ananasová a grapefruitová
Dodatek: Ve skutečnosti, moje matka C99 má vlastnosti ananasového phena a je originál z Reefermanových semínek vzhledem k tomu, že sem četl hodně reportů ze Španělska, kde psali, že z Reefovo semínek našli jen grapefruitové pheno.
Zhulenost je také ovlivněna sativou. Hodně stoupá do hlavy a je silná.
Výnos
Wallyho C99 má menší výnos, průměrně: 30-70 g na kytce
Reefovo C99 má větší výnos, průměrně 70 -120 g na kytce.
Můj cíl v produkci C99 semínek je udržet ananasové vlastnosti, euforické high, rychle kvetoucí čas, jednoduchost v pěstování, zatímco zkouším zvýšit výnos a vytvořit silnější strukturu rostliny.
V tomto případě přidání Reefermanovo těžší C99 linie.
To je proč křížím obě linie- rodiny dohromady.
tak poslední kusy od CM všech 24 samic doselektováno a nechám si 3phena podle mě ty nejlepší i když asi krom 3jedinců je vše na vysoké urovni jak už jsem psal tak uniformovanost a kvalita je ohromná takže i při koupy jednoho paku budete mít dobrý genetický matriál takže ted fota těch nejlepších jedná se o pheno 7a5
jinak kouřerní je to lahodné opravdu kvalita a to u všech phen velice podobná nelze jonta dojet až do konce vetšinou a to ty vášnivější kouřáci tak na 2xaž3x
jinak bych tento model trochu přirovnal edrosentálovi je tam vlastně i společní gen big badu který si u některých phen projevuji v nadřezené formě já si nechal ale 2phena kde dominuje afghán
a ted somango tam mi chybí dojet ještě 6phen ale zázrak nečekám takhle vypadali 2 která kámoš nafotil další 4 druhý kamarád ani nefotil a v 50dnu je vsteky vyhodil ale říkal že vypadali stejně jako pheno 3které vám ukážu
no a ted pheno 4 naprosto hluchý materiál nechápu jak nekdo může dělat práci v takové to nestabilní formě jako soma aby se vymlouval na to že to dělá pro chut a kvalitní kouření a přitom se jen za to schovává ponevač to co on svede jaký koliv grower doma stačí jen nakřížit nekolik druhů a ono z toho něco vždy vyleze měl jsem od somy 5modeů a vše stálo za hovno ale vím že má i dobré fena ale najít je se rovná nalezení zlatého grálu takže somu už nikdy krom tedy N.Y.C.D tam když se chytí pheno je to kvalita
ted se na nějakou neurčitou dobu rozloučím budu se věnovat selekci popelek a hlevně bojovat s plísní která mě navštívila a zalíbilo se ji hlavně na šlajsově popelce kdyby někdo věděl co a jak tak pm díky
zdar hary, nevim jak u tebe, ale když najdu při selekci matek nějakou plíseň, pouze na jednotlivcích. matky nemaj v bendě co dělat, náchylnost na plíseň není zrovna dobrá genetická dispozice
Osobně bych se do větší selekce homemade oprců nikdy nepouštěl, to riziko se mi zdá moc veliký
ahoj
co se plisně týče, naprostý souhlas s hodinářem ato ne jen z důvodu selekce, ale taky pro zdravé prostředí v matkárně. plísně bývaj hodně zákeřné mrchy.
a jen se chci ještě optat, při jaké teplotě jsi klíčil ty semínka?
dík
trochu diskuze neuškodí než jsem zase něco hodím musím nesouhlasit tedy spíš jsem to možná nepochopil nebo mistr časomíra nepochopil mě plísen se vyskytla na vyklíčených rostlinách né z mého krosu ale z orig semínek C99 tudíš nerozumém tomu proč se nepouště do krosu dále si myslím že plísen si vybrala nejvíce zranitelného jedince a to je právě mladá rostinka tudíš si nemyslím že by to měl být genetiky slabí jedinec určitě byude těžké tytomladá napadené rostliky vrátit donormálu po ošetření chemi to snima dost atřáslo ale myslím že to nebue mít vliv na jejích kvalitu a už vůbec né na to že by měli být i nadále nachylné na plísen
PS.teplota klíčení se pohybuje od 19do23 záleží na obdobý
chápu, že jako menší rostlinky jsou víc náchylnější na okolní svět. Když v bedně máš 10-20 budoucích matek a jedna chytne plíseń, tak není miň odolná? Tady se neschodneme. Každopádně to co vidim na obrázku je padlí, s léčbou ti neporadim bo jsem nikdy neměl to štěstí, ale jak vidim že to "leze" po stonku, to je konečná. A strach z toho, že mi spory něčeho takovýho pak lítají po celým bytě, by mě donutil radši tu jednu mrchu obětovat