Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mně by spíš zajímaly zkušenosti s XXL homeboxem a hladinou hluku z větráku, jelikož silnější UFO zrovna nepatří k tichým spolubydlícím.
Skříň se dá odizolovat, ale stan?
EDIT: Díky Hodináři za info. Jinak pokud je klipsňák poslušný aspoň 2 sklizně, tak je to víc, než bych od podobného výrobku čekal.
Původní příspěvek od Tři Kavky Mně by spíš zajímaly zkušenosti s XXL homeboxem a hladinou hluku z větráku, jelikož silnější UFO zrovna nepatří k tichým spolubydlícím.
Zvuková izolace boxu je nulová. Osobně sem použil silnej odtah-800m3/hod zregulovanej na cca desetinu. Před i za něj izoflex (2x1,5m) a sám ventilátor je umístěn v krabici s 5cm tlustým molitanem. Dá se u toho i chrápat. Největší bordel pak dělá cirkulátor. Mám tam velkej 40cm průmer lopatek,nic moc. Zkoušel sem i ten klipsnovej,když je novej je parádně tichej, tak za jednu-dvě sklizně začne lítat hřídelka.Pak uz pěkně hučí,kšunt
Původní příspěvek od Tři Kavky Mně by spíš zajímaly zkušenosti s XXL homeboxem a hladinou hluku z větráku, jelikož silnější UFO zrovna nepatří k tichým spolubydlícím.
EDIT: Díky Hodináři za info. Jinak pokud je klipsňák poslušný aspoň 2 sklizně, tak je to víc, než bych od podobného výrobku čekal.
Cau , ja mam taky XXL a v tom mam 400m3 UFO 1,5metru sonoflex a filtr 500m3 Carbonair , pres leto mi to bezi naplno bez regulace a ted v zime sem to hodil pres regulaci tak na 70% , slyset to je ale spat se u toho da v pohode , chrapal sem v mistnosti s 780m3 ufem neregulovanym a to uz takova prdel nebyla .
Jinak jak rikal Hodinar , vetsi bordel delaj ofuky ja mam taky jeden 40cm prumer a 3x klipsnak , ty klipsnaky po roce vyhazuju , jsou ko uz po pul roce ale ten rok vydrzej ....
Marselos
Darkroom ma viac dier na ex. aj in. vzduchu, tie vacsie maju aj zvlast otvor na cooltubu
pokial darkstreet maju len 2 diery na vetranie a jednu na kable...
a darkroom ma vnutri kvalitnejsi odrazovy povrch,
myslim,ze vyhod darkroom oproti darkstreet je viacero
Jo to už mám proštudovaný děkuji za odpověd, ale ptal jsem se Na DARKROOM a NA DARkBOX JAKEJ JE MEZI NIMA ROZDÍL nebo jestli je jen jinak pojmenovanej Darkbox 100x100x200cm A DARKROOM 100 100x100x200,a o darkstreetu vím dost a ten nechci ten je šedivej chci mezi těmi dvouma co jsem uvedl.eště jednou děkuju za další odpověd.
no rozdík není zas takovej o pár stovek vůbec nevím jestli mám jíd do DARKROOMU nebo DARKBOXU,ale dark street nechci to byla poslední možnost a to jen kvůli ceně.lepší mít kvalitu
Původní příspěvek od Marselos Jo to už mám proštudovaný děkuji za odpověd, ale ptal jsem se Na DARKROOM a NA DARkBOX JAKEJ JE MEZI NIMA ROZDÍL nebo jestli je jen jinak pojmenovanej Darkbox 100x100x200cm A DARKROOM 100 100x100x200.
Darkroom a darkbox je to sami akorat tomu každej říká jinak. Je pouze darkroom a darkstreet. Jinej box od týhle firmy není...! Akorat někdo říkda darkroomu darkbox a darkstreet má stříbrnou odrazovou folii... která má jak psal hlava odrazovost 80-85% což si myslím že je dobré za tu cenu...!!!