Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
strih...budou trochu hur korenit, o neco hur porostou ale pro mimoradny to de. doporucoval bych 20/4 nebo 24/0
indicky...zajimavy, takze to nebylo zmrazeny, jenom ochlazeny, zpomalil se metabolismus a pak naskocily. hlavne aby neschnily. priroda je nekdy fakt divna. vite jak dlouho vydrzej komari vajicka ve stavu ready k vylyhnuti??? kolik let?
já si myslím že prodloužit život řízku by šlo zakřka neomezeně pokud mu dodáte omezená množství vlhkosti,světla a tepla a myslím že to světlo by šlo řešit nějakou trubičkou od narvi s omezeným spektrem... tudíž bez růstového spektra :-) co myslíte ... ale nikdy sem to nezkusil ...snad teoreticky by to mohlo ale pod trubicema se mi pvedlo absolutně pozastavit růst ale nevim na jak dlouho, prostě tý kytce ( řízku ) dát jen minimum co potřebuje k životu ve všech směrech.
myslim ze osm let je tu pro kazdyhoi zbytecny ja bych potreboval tak max pul roku no ne??? proste pres podzimzimu a z do jara???
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Souhlasim s indickym konopim, nezakorene rizky vydrzi dlouhou dobu kdyz je date do sklenice s vodou, uplne je ponorit, zavrit vicko. Takhle mi vydrzi v lednici / ne mrazaku/ min. mesic. Pote normalne zakoreni a vyrostou.
2 psilos..čau byls tu posledni kdo navštívil toto fórum..nevíš prosím náhodou kde by se mohly dát sehnat žížalky..fakt tu hlínu sháním už dlouho a nikde na ni nemůžu narazit..jestli bys měl ňáký typ,tak dej prosím vědět..přečteš-li si tento vzkaz..můžeš klidně PM ať se líp najdem..zatím díky..
Tak jsem na rychlo potreboval uskladnit par mladejch a rychle vytvoril to co vidite na obrazku, snad to nak vydrzi. Myslite, ze by i po 2mesicich uskladneni v lednici zakorenilo aspon 90%?
tag jetsli tohle by mohlo vydrzet tag to bych neco takovyho taky potreboval vytvorit.. pak napis jeslti to facha
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Původní příspěvek od Bilos z řízkama problémy nemám ale když ti tak jde o ten extra model, nebylo by jednodušší objednat je na "nasionka. pl" polsky se domluvi sned každy a je tam fakt pěkny výběr!!!
to sa tam akoze daju objednat rizky?
asi tazko
tak pekny vyber?
sa pozri sem a budes vediet co je vyber.a ani oni tam nemaju vsetko co sa da zohnat