Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potrebuji pro me a pro slecnu dve volne mista. sobota rano tam .sobota vecer zpet. naposledni chvili nam odpadlo auto jinak jedem stopem. co uz.kdyby nekdo mel at napise. predem diky za pomoc.
odjezd, z moravy..
miroCZ kamo pridal bych se ale vubec nevim kdo ses...
myslite ze sa oplati ist este na zajtra ?? mam dilemu ci ist alebo neist.. vlak mi ide vsetko stiham len sa neviem rozhodnut ...popripade neni tu este niekto taky kto ide zajtra a ma volne miesto v aute alebo ide vlakom smer Bratislava ?
čuz chlapi hodte sem pls aspon nějaký fotky z letoška,jsem se bohužel v pátek na prodigy tak zmastil že se léčím ještě ted a jízda autem pro mě nepřichází v úvahu dost mě to sere ale neudělám nic snad jen počkat do příštího roku na další Cultivu.pic