Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
womitor : ouu ... skoda ale neva .... snad negdy priste
.
jinak jen vice soutezii ...... treba o nejvetsi kolecko vyfouknuteho dymu na fotce nebo nejobliibenejshii vyhliitka na speku ci miisto na koureni a podobne
.
se uz tesim na drticku a "titul" .... hehehehh
3z: to mas recht. titul je velmi fajn-uz ma pokrk "staly clen" haha
ale drticka nie je na vyhodenie len co je pravda!
uz sa tesim na dalsie tvorive sutaze, pretoze konkurencia je tu silna a to je uplne popitchi
musim ti povedat ze som si prezeral tvoju galery a su to krute maste niektore vecicky,kamo,fakt siila.
no ale dost bolo, lebo sa budes nafukany
To všichni: vaše práce sou opravdu vydařené. Oceňuji jak tvorbu uhlem tak na komplu. Je vidět, že je zde spousta nadaných a umělecky založených lidských zvířat. Všem výhercům gratuluji a smekám před vámi.
Na následující podobnou soutěž se hodlám více připraviti a snad budu i lépe konkurovat a nejen já. Všechny vás zdravím a potkáme se při další tvorbě....
Moc a moc se ti omlouvam za to Špaňelsko - ale znáš mě...
Zapomel sem mejlovy heslo tak to zkousim takhle
Snad se co nejdriv stavim v NP city, nemam na tebe ani
telefon vlastne vubec na nikoho takze sem uplne mimo
jakej koli kontakt
Sem ted na par dni ve Vla... tak zkus v seznamu najit moje
jmeno a zavolej budu tu jeste par dni - doufam
Jeste jednou sorry za skurveny prazdniny ale jinak to fakt neslo
Softcore forever...