Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak ta žába je dost dobrá záležitost s jediným negativním efektem a to tím,že jak šla moje mamka pro pažitku a zakvákala na ní 20-ti cm žába,tak ji málem trefil šlak-ůůůůůůůůůůůůůůůůů............................
zničit krtka zničit krtka :-D
já bych se ho nejdřív pokusil nějak odchytit a kdyby to nepomohlo musel bych ho nejak zlikvidovat no.... tam kde mam kyti ja nastesti zadnej krtek neni. po balkonech se jim tezko leze :-D
cauvec mam kytky venku a na jedne je hlina ale sou v ni trochu tunely jak kdyby tam zil nejakej podzemni hajzlik mozna krtek mozna neco jinyho nvmale kvuli tomu mam kyticku malouostatni uz maj vetsi listky maj 3 patra ale tak krtkovsa ma dve a je to takova chudinka
jn asi to udelam presadim si durban a early girl do kvetinace a necham to na balkone prozatim a orange bud necham na fleku
a vis co udelam?pujdu to presadit este dnes sou to moje zlaticka
tak sem sel pro kyticky a uz je mam doma na balkone v lepsi hline s kerzamitem
EDIT: Prosimte laskave se nauč pouzivat tlačitko edit/delete , nebudu kazdou tvoji vetu spojovat do jednoho přispevku , uz to mas za TB , neni to poprve , Hlava
na krtka sou paradni petardy . Už sem to jednou skoušel na zahradě ,hazel sem mu je do diry pulku dna a bavil se u toho jak malej krtek to zabalil a asi zdrhnul k sousedum nebo chcipnul ,protože od ty doby se tam neukazal jedinej krtinec. ZABTE KRTKA!!
na krtka i hraboše a další polní hlodavce platí: udělat z pet-lahví větrník a dát ho na tyčku. Větrník se točí a vytváří vybrace a tím je ruší, oni se stěhují. Je to osvědčené na zahrádkářských koloniích. Je mi jasné, že tyto petky nebudes dávát do pole s turkyní ale na domácí použití stačí bohatě. A něbo sehnat od deratizátora jedovaté plyny co se nechají vypustit do nory.....
Timer> tak tohle bych v životě živýmu zvířeti neudělal....
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
dr. kdybys měl hlad tak by nebyl schopen si ulovit at už bažanta kralika nebo cokoliv jineho co by te nasitilo-? krtek je škudce,krysa taky,holuby taky a je to nespočet vic tak už to chodí
svilušky a housenky na kvetinách taky zabíjíš ty vrahu
Kdybych mel hlad, tak jo. Co se tyce hmyzaku, tak kdyz nejaky najdu, tak je hodim do travy ale nemam potrebu je nejak vrazdit a rozhodne z toho nemam radost. Nahore pise typek, ze je odezene i ten vetrnik z petek, tak proc je zabijet ?! Kdyz sme u skudcu, tak nejvetsi skudce je tady clovek...
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
... doporučujem ti použiť petardy čim väčšia šupa tým lepšie , ale nie na exploziu ale na zvukový efekt ja mam vyskušane MEGY a mam už 9 mes pokoj niet ich a to mi zahrada vyzerala ako minove pole a vyskušal som od lovu až skoro po elektické kreslo :-)
viem že sem prispievam po x rokoch ale v tom je ta sila :-)