Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo, nekdo si uziva hulandskych modylku Ja uz se 5 let patlam s JIHOMORAVSKOU DOBROTOU a nestezuju si, zadny listi, jen spousty lepivych palicek, mnam
A šlo to ven...bez předpěstování /hafo semínek/. Udělal jsem pět menších políček - lepší víc polí a míň kytek než pole jak kráva a nakonec.....
.........shit...............
no postupně už sázim a klíčim 3 neděle, už mám 2 pole, a parta kytek ještě čeká naklíčená na balkóně, zítra opět vyjíždím do přírody, vytvořit ještě 2-3 políčka, myslim že je nejvyšší čas, za chvíli už bude pozdě :-)
Taky už se chystám na sázení, asi ale nechám doma za oknem něco naklíčit - předpěstit, něco pustím ven rovnou...
Jen doufám, že mi to nějaká krysa zase něčím nepostříká (předloni), nebo neukradne (vloni)
Tak první várka je už venku (naklíčený semínka), druhá mi v kelímcích pouští kořínky do substrátu a půjde ven o víkendu.
Čím dál víc si uvědomuju, jak ten čas nenávratně utíká, snažím si ho užít co nejlépe, ale na druhou stranu už se nemůžu dočkat září...to jsou paradoxy...:-))
Já už mám za oknem asi 24 kytí o čtyřech patrech a čekám jenom na výplatu (10) abych mohl nakoupit kýble (neví někdo kde je co nejlevněji sehnat??), pár pytlů substrátu atd. a cirka 12 to půjde ven.
A jak ti to v těch 10l kyblech šlo???? Já jdu do kýblů poprvé, takže nemám představu o tom, jestli jsou výnosy srovnatelné s kytí vypěstované někde na zahrádce a kytkou vypěstovanou v nějaké nádobě. (zamozřejmě za předpokladu že budou mít stejně hnojiva, zhruba stejně kvalitní půdu a pochopitelně to bude stejný model)
Ja myslim, ze je to pohoda (jak jinak ) Pesteni v kyblu mas stejny jak v hline (v zemi), mozna ze v hline je to lepsi - neblokujes tolik koreny (vime preci, ze cannabis ma velice rozsahly korenovy system) a taky se trosku hur hnoji - tim nemyslim chemicky, ale spis hovna. Klasicky je z kyble rozleju rovnou ke kytickam a trosku zahrnu (ten smrad je nekdy dost brutal), ale u pestovani v kybly bych za chvili pestoval jen v hovnech Takze nic proti - pro toho, kdo hnoji chemicky je to pohoda.
To srovnání s klasickým outdoorem trošku pokulhává, teda u mě určitě . V kýblu jsou ty kytky trochu menší (maximum jsem měl asi 1,70m), ale pokud pěstuješ na balkóně, tak je to spíš výhoda . A výnosy jsou taky samozřejmě nižší než venku, ale jako takovej rezervoár je to pohoda .
kýble jsou naprosto v pohodě, je jasný, že v nich nebude 2,5m vysoká kytka, ale o to snad ani nejde!, když to párkrát zaštípnete a hlavně budete hnojit "jako krávy" tak z toho bude super roští se super palicema, záleží hlavně na osivu, ze špatnýho semene nikdy nic dobrýho nevyroste!!!
Kluci, venku nejak prsi, vysazeni ven odkladam o den, sazeni do blata je pekne na hovno. Mimochodem, kamos byl vcera na skladce a dotahl si NADRZKY OD HAJZLU s tim, ze v tom bude pestovat. Kdyz zjistil, ze jsou tam jen 4, tak si na vozejku za autem dovezlo na zahradu i ZACHODOVOU MISU . NEKECAM!!!
Pral bych vam ten pohled na tu hajzlovou zahradu