Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím oTis..U nás v zahradnictvi mají jenom kuprikol tak to postříkam jenom jako prevenci a budu se modlit.No jinak jsem dneska dal kvasit slepičáky,a ještě zkouším zakořenovat jeden řízek.Jediný problém je že kytka je docela dost oprcaná.Aspon poučení pro příště.Tento rok to bylo na zkoušku a příště to teprve rozjedu
1,Celek
2,slepičáky...
3,Docela hezká fotka se mi povedla s tím mojím na ho*no fotákem
4,Celá ve své kráse
5,Tohle je ten řízek.Svítím na to dvěmi 15w zářivkami SUN-GLO...Doufám že to zakoření
No jinak tedka jak jsou u nás ty brutalní bouřky kytka dostala docela zabrat
¨Zdravim.Kytku mi napadly svilušky zatím jsem je viděl jenom na jednom listu tak jsem ho vytrhl a doufám že se to nebude nějak moc rozšiřovat ,protože chemku už na to stříkat nechci...
Muzu doporucit BIOOL, je to prirodni latka, jen z potravinarskych surovin, bez jakychkoliv jedu. Pomaha na msice,svilusky,molice,.. je to paradni .. svilusky jsem mel pryc za jedno postrikani
no to bych taky rád věděl ja byl tedka tyden pryc fotky hodím až zítra dneska se mi nechce ale už se mi zdá že se to pomalu chýlí ke konci...Ted jsem to tyden nehnojil a už asi ani nebudu.
Zdravim tak jsem dneska nafotil nějake nove fotky.Zatim nevím jak dlouho ji ještě nechám .Sice sem si myslel že už to hnojit nebudu ale ještě jsem tam malou dávku plagronu dal...
Zdravimno tak po těch velkým deštích se mi ulomila jedna mini-větev,takže jsem už dneska otestoval ... Jenom bych potřeboval poradit jak dlouho tomu mám ještě dát myslím si že zkušenější poznaji podle fotek kolik tak břibližne to mám nechat...Díky
jestli už jenom týden tak hnojit už to určitě nebudu .No zkusím něco zítra vyfotit.Tedka poslouchám předpověd a od středy by mělo být hezky takže paradatak to tak do víkendu nechám
to Peter07:No nejvíc by mi vyhovovala sklizen tak nekdy za tyden to nebudu mít v baráku rodiče-oni by zrovna nebyli nadšeni kdybych to sušil doma takže to tak akorát hezky vyjde