Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » No name 1.outdoor 2007
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
SoukuPak
Nový Člen

Karma uživatele SoukuPak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Moc moc hezka kytička .. tak preju co nejlepší urodu

Old Post 18-08-2007 v 10:10 AM
SoukuPak je offline   Profil uživatele SoukuPak   Find more posts by SoukuPak   Foto galerie člena SoukuPak   Click here to Send SoukuPak a Private Message   Add SoukuPak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Kuprikol je dost heavy a minuly rok si naneho vsedci stazovali, skus si kupit previcur a zalej ich nim, ma v pohode ochranu lehotu ale nic nieje 100%.

Old Post 20-08-2007 v 16:41 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Karma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Zdravím oTis..U nás v zahradnictvi mají jenom kuprikol tak to postříkam jenom jako prevenci a budu se modlit.No jinak jsem dneska dal kvasit slepičáky,a ještě zkouším zakořenovat jeden řízek.Jediný problém je že kytka je docela dost oprcaná.Aspon poučení pro příště.Tento rok to bylo na zkoušku a příště to teprve rozjedu
1,Celek

2,slepičáky...

3,Docela hezká fotka se mi povedla s tím mojím na ho*no fotákem

4,Celá ve své kráse

5,Tohle je ten řízek.Svítím na to dvěmi 15w zářivkami SUN-GLO...Doufám že to zakoření

No jinak tedka jak jsou u nás ty brutalní bouřky kytka dostala docela zabrat

1. outdoor 2007

2. Outdoor 2008 skunk no.1

1.indoor- 250w,Skywalker

Naposledy upravil Coooper 20-08-2007 v 20:32 PM

Old Post 20-08-2007 v 20:23 PM
Coooper je offline   Profil uživatele Coooper   Find more posts by Coooper   Foto galerie člena Coooper   Click here to Send Coooper a Private Message   Add Coooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

paradni kytky a pekne fotky! K+
preju peknou urodu a veselou sklizen!

flow,grow,glow

Old Post 20-08-2007 v 23:36 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Karma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

¨Zdravim.Kytku mi napadly svilušky zatím jsem je viděl jenom na jednom listu tak jsem ho vytrhl a doufám že se to nebude nějak moc rozšiřovat ,protože chemku už na to stříkat nechci...

1. outdoor 2007

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 22-08-2007 v 14:41 PM
Coooper je offline   Profil uživatele Coooper   Find more posts by Coooper   Foto galerie člena Coooper   Click here to Send Coooper a Private Message   Add Coooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jinej
Nový Člen

Karma uživatele Jinej - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Muzu doporucit BIOOL, je to prirodni latka, jen z potravinarskych surovin, bez jakychkoliv jedu. Pomaha na msice,svilusky,molice,.. je to paradni .. svilusky jsem mel pryc za jedno postrikani

Old Post 27-08-2007 v 12:22 PM
Jinej je offline   Profil uživatele Jinej   Find more posts by Jinej   Foto galerie člena Jinej   Click here to Send Jinej a Private Message   Add Jinej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

ako dlho to ešte budeš chcieť ňechať ja mam asi podobnú genetiku

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Old Post 28-08-2007 v 09:39 AM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

no to bych taky rád věděl ja byl tedka tyden pryc fotky hodím až zítra dneska se mi nechce ale už se mi zdá že se to pomalu chýlí ke konci...Ted jsem to tyden nehnojil a už asi ani nebudu.

1. outdoor 2007

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 02-09-2007 v 16:55 PM
Coooper
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

Zdravim tak jsem dneska nafotil nějake nove fotky.Zatim nevím jak dlouho ji ještě nechám .Sice sem si myslel že už to hnojit nebudu ale ještě jsem tam malou dávku plagronu dal...

1. outdoor 2007

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 03-09-2007 v 18:55 PM
peter07
Stálý Člen

Karma uživatele peter07 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

fakt pěkný

Old Post 04-09-2007 v 17:47 PM
peter07 je offline   Profil uživatele peter07   Find more posts by peter07   Foto galerie člena peter07   Click here to Send peter07 a Private Message   Add peter07 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Zdravimno tak po těch velkým deštích se mi ulomila jedna mini-větev,takže jsem už dneska otestoval ... Jenom bych potřeboval poradit jak dlouho tomu mám ještě dát myslím si že zkušenější poznaji podle fotek kolik tak břibližne to mám nechat...Díky

1. outdoor 2007

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 10-09-2007 v 15:56 PM
peter07
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

ja bych to nechal tak týden... posílej fotky co 2dny a uvidíme

Old Post 10-09-2007 v 16:22 PM
peter07 je offline   Profil uživatele peter07   Find more posts by peter07   Foto galerie člena peter07   Click here to Send peter07 a Private Message   Add peter07 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

jestli už jenom týden tak hnojit už to určitě nebudu .No zkusím něco zítra vyfotit.Tedka poslouchám předpověd a od středy by mělo být hezky takže paradatak to tak do víkendu nechám

1. outdoor 2007

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 11-09-2007 v 16:29 PM
peter07
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

j urcite flushing... jsem zvědav na fota

Old Post 11-09-2007 v 16:31 PM
Coooper
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

No stihl jsem nafotit ještě něco dneska

1. outdoor 2007

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 11-09-2007 v 18:02 PM
Coooper
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

to Peter07:No nejvíc by mi vyhovovala sklizen tak nekdy za tyden to nebudu mít v baráku rodiče-oni by zrovna nebyli nadšeni kdybych to sušil doma takže to tak akorát hezky vyjde

1. outdoor 2007

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 11-09-2007 v 20:19 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-04-2020 - outdoor2020 - 0 odpovědí
04-04-2020 - Kambu Outdoor 2019 - 9 odpovědí
12-02-2018 - Northern Light Outdoor 2017 - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás