Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zenga Nebo taky da ty 400 za kvalitni rustovy hnojivo,400 za kvalitni kvetovy hnojivo,400 za kvalitni substrat,kyticky si vesele rostou,pote kvetou a az se clovek po 5 mesicich tesi na vybornou sklizen(kdyz uz do toho vrazil kolem 1500,tak zjisti,ze mu nejakej dobrodej s tou sklizni pomohl.Jsem pro co nejlevnejsi reseni.Pro out mimo vlastni zahradu urcite.
tak samozrejme zalezi na kvalite fleku, to musi kazdej posoudit zda ten jeho flek je dobre pristupny pro corky ci neni
pokud mam spatnej flek, tak bych pouzil hnuj - at uz koninec, slepicince,... proste se vyhejbat krystalonu na kvet
na 3-4kytky
70l pytel zahradnického substrátu b za 120kč + 7l perlitu za 60kč
Na růst stačí 0,5l fish mixu a možná ještě zbyde. 160kč
Květ litrovka bloomu (plagron nebo biobizz) do 400kč a ještě ve flašce zbyde, i půlka.
To je ňákejch 700kč na sklizeň, což je v dnšnídobě prd.
Zajímavá alternativa jsou i bcuzzy A+B+PK1314 což výde přibližně stejně draze, ale vydá na víc kytek.
Když kristalon tak maximálně z ekonomickejch důvodů růstovej na velikou plantáž :gangster:
Já kytky hnojim kalem ze zahradního jezírka, je to takovej uplně černej sajrajt a na kytkách je pěkně vidět že jim to chutná A taky k nim zapichuju vajgly od špeků, když se na ně chodím kouknout a zaroveň si u nich i pokouřím )
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
ja hnojím Outdoor čisto prírodnými hnojivami od Plagronu a BioNovy: Alga Grow, Alga Bloom, Phyt- Amin, Cropmax, PK 13-14, Final Solution a som veľmi zvedavý na výsledok. Rastlinkám sa veľmi darí aj ked to neviem porovnať s HomeMade hnojivami pretože som začal hned hnojiť značkovo.
Aj ked teraz sme sa s kamošom dohodli, že ja budem hnojiť plagronom a on HomeMade a sme zvedavý na výsledný efekt - či sa vlastne oplatí do značky vrážať peniaze.
Zdarec co si myslite o kristalonu plod kvet .myslim si ze to je celkem slaby ale mam to doma tak to pouzivam a taky se mluvi ze je dobry pouzivat aji tu jaho .ale poradte co je nej .Nej prirodni hnojivo je netopíři trus a to je fakt zaručene nej .ale třeba na koupeni je to hafo moc drahy tak myslim 1kg 8000KČ nejak tak .Myslite ze mam koupit neco jinyho než kristalon třeba plagron si myslite že je lepší ?
Cau groweri.Ja letos jedu na out General Hydroponics.Mel sem je na in ale nejak z toho seslo. A nemuzu si vynachvalit. +Phytamin od Plagronu a v poho.Na konec Ripen a sem zvedav.Ale urcite bych priste koupil Plagron na zkousku grow a bloom a mozna nejaky excelatory bo boostery nebo jak se to pise
NO tak teraz uz asik prhlava ti nebude na bohvieco kedz je to na rast a teraz uz dost kiti kvete ale na buduci rok v pohodicke a treba len pohladat po growery ......Daj si najst nieco ako bio hojiva ale pod a najdest urcite co mas......A inak ja idem po kristalone a ja som s nim spokojny co sa tyka efektivity nemozem sa hadat ze je best ale hlaven po 14 dnoch flushingu sa mi nik nestazoval...takze Start PLOD a Kvet a na zaver Jahoda a ide to,,,,,,,,,
chodím sem teď málo, ale to se změní. Každopádně bych se rád přiznal, že mám neskrývanou radost z toho, že se tento topic tak rozrostl a že je mezi "sticky" i když nevím jestli tomu tak říkáte.
Původní příspěvek od wowmen2 Hoši,mám takovou otázku,do tedka jsou hnojil venek jen slepičinci zředěnými s vodou,ale tento rok jsem tam normálně narval králičí hnůj,i se senem,prostě celé dohromady.Myslíte že je to dobrý nápad?Newím,chtěl jsem to zkusit,nebo někdo mi říkal,že to prej hodně pomůže a roste to jak blbé,tak newím.Co si o tom myslíte?Nikde jsem to tady nenašel,tak jse ptám.Prosím,odepište někdo,kdo má stím skušenost..Díkas,jo a pěknou úrodu
Neodporúčam vo vlhkom prostredí, pod senom s bobkami sa to bude pariť a plesnivieť.
Původní příspěvek od batmen letos sem outdor .Sehnal sem skunk semena káčka a10 let starej konskej plus sem zamichal kokos kvuli vlhkosti a keromzit.Dlouho sem hnojil plagronem na koren a ten teda je)a ted sem nazbiral kupu bat guano s trochou krystalonem plus fosfor a je to rachot maj dvametry ctyricet mam v planuje v tom guanu radne vykoupat.jinak guanem hnojim uz pet let a nemuzu si vynachvalit
Jak často tam daváš guano? Mam koupený v prášku a psali ,že 1 za dva měsíce 50g ke kytce.. Už sem jim dal dvakrat a nak se nemužu furt udžet ,abych jim nedal zas.. Plus mam Plagron Alga Bloom a Repro Forte a tam zas tvrděj ,že 1 tydně- davam dvakrát. Plus to sem tam dokrmim Hesi supervitem a eště mam na skladě granulovanej konskej hnuj-občas ho necham rozpustit do zálivky..Měl bych dodržovat dávkování nebo mužu přitvrdit, nemuže to nak vadit ,nadmějrnej přísun všeho? Zatim ,žádné vyrazne zlepšení oproti lonsku nepozoruji. to sem skoro nehnojil.. No uvidíme co stim provede čas..
takl ja napriklad hnujim rastlinku granulovim hnojivom na muskaty stalo ma to 30 sk a rastlinka je fakt kvalita dobre pece z nej ale pocul som ze aj krystalon na jahody je dost brutalny neviem vyskusam na druhy rok
Přesně tak......žádná chemie. Když out, tak přírodně. I z běžně dostupných přírodních surovin lze udělat výžvné hnojivo. Třeba já nasbírám pěkně u babičky slepičince(dusík), dřevěný popel(uhlík) a ještě si nachytám pár okounů, nastříhám na kousky(fosfor) a všechno to nechám kvasit zabalený v celofánu měsíc na slunku...no a sami se podívejte jak mi to vyrostlo....http://grower.cz/forum/showthread.p...4075#post724075 jo a varování...po tom měsíci to pošlete někoho nezasvěceného otevřít, jelikož to je opravdu síla....
Původní příspěvek od Lubosh. Přesně tak......žádná chemie. Když out, tak přírodně. I z běžně dostupných přírodních surovin lze udělat výžvné hnojivo. Třeba já nasbírám pěkně u babičky slepičince(dusík), dřevěný popel(uhlík) a ještě si nachytám pár okounů, nastříhám na kousky(fosfor) a všechno to nechám kvasit zabalený v celofánu měsíc na slunku...no a sami se podívejte jak mi to vyrostlo....http://grower.cz/forum/showthread.p...4075#post724075 jo a varování...po tom měsíci to pošlete někoho nezasvěceného otevřít, jelikož to je opravdu síla....
Okoun? To musí bejt fakt síla. Mam ověřený na týden dva naložený slepičáky a fungujou ale ten puch byl nepříjemnej. Co teprve okoun...
Původní příspěvek od Lubosh. Přesně tak......žádná chemie. Když out, tak přírodně. I z běžně dostupných přírodních surovin lze udělat výžvné hnojivo. Třeba já nasbírám pěkně u babičky slepičince(dusík), dřevěný popel(uhlík) a ještě si nachytám pár okounů, nastříhám na kousky(fosfor) a všechno to nechám kvasit zabalený v celofánu měsíc na slunku...no a sami se podívejte jak mi to vyrostlo....http://grower.cz/forum/showthread.p...4075#post724075 jo a varování...po tom měsíci to pošlete někoho nezasvěceného otevřít, jelikož to je opravdu síla....
je mi šoufl..... a jak se ti to kouří, když víš z čeho to pochází..... doufam, že u toho neplatí něco jako prach jsi a v prach se obrátíš... okoune .... jinak napad dobrej