Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec chlopi taky prihodim neco co vypotil kamos na jedne akci sedime venku pokurujeme a projde kolem nas borka:a kamos na ni,TO JE PRDEL, borka se za chuze pootoci zasmeje:a kamos nahlas:STE BY SE ALE SRALO TO BY BYLI HOVNA no zachvat jak hovado borka troche nepochopilatakova morbudni kokotovina tez sem to troche nepobral
Jednou sme pálili s kámošem a chteli nas rozbit neaci typci, zhruba 15, a padla nesmrtelna hlaska na kterou nezapomenu: Ty pico, jak ve filmu 2 jeleni a 40 myslivcu... Dopadlo to dobre, smich jak krava... Nebo jednou jsme tak premysleli co delat, ze je nuda no a kamos je celkem psycho a prej, deme delat kotrmelce, rikam jo jasne otocim se a ten kokot to normalne hodil ze schodu, z toho sem fakt nemohl... LEzel tam celkem rozsekanej ale smali sme se otresne.. Skoda ze uz nejsou ty casy kdy sme se smali celej stavek, ted uz jenom meditujem :-)
mels uz jamsona? ne nejsem gaj. druhy kamos: vidis toho chlapa? jo ten me tam sere uz tak pul hodiny. Vy pyce to jsou kolecka. Ty drz hubu tys mel jamsona............retards
Jednou jsme se zhulili z kámošema! Hulili jsme z vodní dýmky. Narvali jsme tam tak 1g a byli jsme pěkně v píči. Ale mleli jsme pěkný hovadiny a to:
Pičo do piču si piča do zas kurva lehnout piča
Běž na logopedii = Já nevím kde to je
Hospodin pokuř mi
Ještě jednou se hejbneš a máš ptáka v kulích
Sednu prdnu škrtnu a letím do kosmu
Halt běž nebo ne
Můj štít moje zbraň moje kule
Nosem jak nahým kokosem
Kdo je patník může být i zvratník
Zkus vylízat kundu ze stěny
Kule jak bambule
Vyliž mi pes
Pičo ještě nás pamatuje Husajn
Tyto hlášky jsme vyplodili! Je to fakt strašný ale když si na tu situaci vzpomenu :-))
ja: co som sa ta pred chvilkou pytal ??
on:co,ty si sa ma nic nepytal
on2: ja som myslel ze sa ta pytal ze skym si sa uz vyspal
on:smiech
ja:smiech
on: on sa ma pytal ze co sa ma pytal pred chvilkou a pritom sa ma nic nepytal
ja: koho som sa co pytal ?