Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravicko lidi pisi sem s velkou prosbou za meho kolegu seniora. Na lytkach utrpel tezke popaleniny (museli mu tam davat stepy ze stehen), bohuzel vzhledem k jeho veku uz regenerace neprobiha tak dobre. Lekar mu krome jineho "neoficialne" doporucil kvalitni konopnou mast (ta prodavana je pry k nicemu). Pokud ma nekdo moznost mast zaslat prosim PM urcite se domluvime.
Jestli máš zdravé ruce, nohy, oči - zvaž prosím, je-li skutečně nezbytné obracet se na někoho, komu život nenadělil do vínku onen luxus jemuž říkáme prosté zdraví a snadno ho může složit vyčerpáním i taková činnost jako je příprava mastičky pro druhého...
Recept máš přeci zde a zbytek si, počítám, dokáže každý obstarat sám.
H.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
letos me priroda obstastnila prevahou samcu. je to kvalitni genetika. ale stejne... da se z toho udelat krem?
za druhe - delam krem s hrebickem a druhy typ s mentolem. poradil byste nekdio prosim nejakou novou orisadu? (cetl jsem tu o trezalce a dalsich, ale nejak se mi nezalibily..) melo by jit o variantu kremu na kozni onemocneni,.
cernymi: dobrý na regeneraci kůže je jitrocel , měsícek lékařský ,včelí vosk např ale každá bylinka má svůj spešl učinek , jsou dezinfekční bylinky co se přidávají do mastí a léčí infekce,plísně,opary apod.-šalvěj , kopřiva , česnek ,,paxou bylinky co pomáhají proti rewma , kloubních bolestech-lopuch , podběl , kostival , kaštan a podávají se taky ve formě masti . Jde o to že konopí je welice multifunkční vůči léčení a jakýkoli míchaní s jinými bylinkama jen snižuje jeho učinnost .... takže jsem zastáncem toho používat čistou kon. mast a další masti dle potřeby/onemocnění ....
A jaka kombinace je nejlepsi na bercove vredy? nekde jsem cetl ze je nejlepsi cista mast z konopi a druhej tvrdi ze je dobra namichana..konopi.mesicek atd.....
Ahojte, máte zkušenost jaká je asi trvanlivost konopné masti vyrobené z lékařské vazelíny (nechal jsem si ji navážit asi 900ml a je naní vypsána trvanlivost asi jen půl roku) ? Popřípadě je lepší lékařská vazelína nebo sádlo či jiný tuk ? Díky
Původní příspěvek od SmallDudeZombie Ahojte, máte zkušenost jaká je asi trvanlivost konopné masti vyrobené z lékařské vazelíny (nechal jsem si ji navážit asi 900ml a je naní vypsána trvanlivost asi jen půl roku) ? Popřípadě je lepší lékařská vazelína nebo sádlo či jiný tuk ? Díky
Už skoro rok mám v lednici (5 °C) mast z vazelíny a je úplně v pořádku. Před 2 lety jsem dělal mast ze sádla a po 2 měsících ve sklepě (15 °C) úplně zlesnivěla, ale to asi bylo právě tím uskladněním takže sádlo neodsuzuju. Lékařská vazelína funguje dobře, možná se s ní pracuje trošku líp než se sádlem (tuhne při vyšší teplotě) ale je dražší takže pokuď nemáš na sádlo alergii tak ho klidně použij a prý se mast ze sádla vstřebává líp (nemůžu posoudit, mast ze sádla jsem nepoužíval moc dlouho). Taky vypadá zajímavě tuk z kokosu, někdo o tom tady psal.
Původní příspěvek od SmallDudeZombie Ahojte, máte zkušenost jaká je asi trvanlivost konopné masti vyrobené z lékařské vazelíny (nechal jsem si ji navážit asi 900ml a je naní vypsána trvanlivost asi jen půl roku) ? Popřípadě je lepší lékařská vazelína nebo sádlo či jiný tuk ? Díky
Zdravím
Já si dělám mastičku ze sádla a v lednici my bez problémů vydrží tak dva-tři měsíce než jí spotřebuju.Asi by klidně vydržela i dýl ale myslím si že je lepší si jí vyrábět průběžně podle potřeby.
Jo a na olejíček používám slunečnicový olej.Ono stejně každýmu vyhovuje něco jinýho,časem poznáš sám co je pro tebe lepší.
Měj se
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
ahojte ... ma tak napadlo ci by sa pri vyrobe masti nedalo do nej pridat nieco mentolove aby mala masticka potom taky ochladzujuci efekt pri natierani ... za odpoved diki
kvasimodo: no asi by se dala přisypat máta, někdo tu zkoušel přisypat kristalický mentol, ale ten je těkavý a narazil na to jak ho tam dostat, protože když ho dal do teplé masti, tak se téměř 100% odpařil
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.