Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Denně 4litry i 5 litrů vody každá, docela pijou, ale vypadaj fakt super. Na živo je to o mnoho lepší.
Poslední asi 3dny mám na pár kytkách Bekyně, ale nic hroznýho.
Zdravim všechny dnes poprvé dostaly AlgaBloom, tak sem zvědav co to provede s kytkama.
edit: Ještě připojuji foto Kali Mist, které dnes počítám 16. den květu.
Taky vás chci informovat, že tam mám nějaký housenky posraný , ale pár sem jich sundal a snad to nějak uhlídám. Zase tak moc jich neni, ale aby se to nerozmnožilo. Konkrétně je to nejspíše Bělásek Řepkový.
zdravim...zdravim...no kvetinky jsou to prekrasne,tak jsem uvazoval ...ze ted uz to asi musi krasne vonet...a uz se tam asi nepohnes...,takovy balkon jsem si vzdycky pral....nejvice se mi libi. kali a akacko...to je proste skvost...tak at se dari...hnojky taky dobre...sikovne...