Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Normálně bych update dneska neházel, ale kytí mne jaksi překvapily svým děsivým růstem , ale ten mne na druhou stranu moooc těší
1. největší kytí se po FIMu ani nezastavila a pořád jede
2. FIM
3. největší COB a BBxTechnika
4. největší COB nasazuje....
5. FIM
6. jediná kytí bez FIMu
7. BBxTechnika born 12.5.
8-9. haluzní FIMy....jsem zvědavej co z toho vyroste
Jinak COB dnes 24 dne růstu. Když jsem byl ve skleníku s kytičkama tak jsem se docela zapotil protže je v něm docela dost ostré tropické klima. Dokonce jsem už museli zakrýt trochu střechu kvuli žáru.
Takže dneska tady máme další update. Měl jsem nějak moc času tak jsem šel koupit Phyta-min. Jinak jsem viděl kytí naposled v pátek a mile mne překvapily . Snad je to na těch fotkách vidět protože ve skleníku je příšerný vedro a je stále někým zvlhčovanej aby se osazenstvo neupeklo (okurky, papriky a spol) takže co jsem vytahnul foťák tak se na čočce vysrážela voda . Jinak je co nejdřív planuju vyndat ven. Jinak semínka BBxtechnika jsou asi už moc stará protože ještě ani jedno se nijak neporojevilo.
No včera jsem nad tím taky přemejšlel jak se podaařil a nejsem si nějak úplně jistej. No uvidíme jak to ještě dopadne. Pokusím se kytí dostat ze skleníku a udělat nějaký ty makra.
Unás na vesnici je krásně ..... koukneme se co to tady máme....
1. perlit, keramzit (šel na dno jam pro lepší odtok vody protože udna byla zemina taková jílovitější) a substrátek s aktviním humusem.....smíchal jsem ho ještě s předchozím soil mixem takže vcelku - lignocil, perlit, substrat pro pelargonie, vermikompost a substrát s aktivním humusem.
2. nějaký ty kořínky
3. nějakou tu kytičku
4. žížalky v hlíně
5. více kořínků
6. ještě nějaky kytičky
7. a zase nějaký kořínky
S kořenovým balem jsem spokojen. Kytí jsem MUSEL přesadit bohužel už dneska. mají padat kroupy.....
Takže dneska něco z jiného soudku. Dneska jsem obdřžel semena early misty. Pro sebe celkem 6 kusů. Koment k tumuto modelu je více než vítán(klidně i fotka). Jinak COBčkám se venku líbí až na nějaké problémy které jsou na fotkách níže....hmmm ve FAQ jsem to nenašel....
1-3. early misty 23.5.
4-6. kytí
7-8. ??? žeby listová plíseň?
9. hustě rostoucí COB
10. nějaký maličcí zmetci....
Jinak FIM jsem asi udělal pekně na ho...nic. Snažil jsem se odříznout 80%, ale asi jsem uříz málo. Zkusím to až naroste další patro protože potom se rožvětví i patro pod ním - pravidlo druhého kolínka -
Takže early misty už pukly a vytahují klíčky. Myslím že až přijedu domů tak už budou ještě větší a budu moc jít vykopat dalších šest děr a pořešit nějakou hlínu. Ale co přeci mi to pán B. vrátí na dětech. Substráty už jsem nějak spotřeboval, ale myslím že naši budou mít pod schodama ještě nějakej další kromě toho s aktivním humusem který jsem už použil . Ale zkusím to trošku jinak....máme doma luxusní hnojík a nějakou tu kompostovou hlíničku ....do první várky jsem dával vermikompost takže jsem to nechtěl nějak přehnat. Ale tedle substrátek by se měl skládat z : pekelně starej hnúj, kompostová hlína, písek(perlit došel a teďka nemám ani korunu) a snad nějakej ten substrátek na doladění.
Jinak už nějakou dobu pročítám grower a až teď jsem si uvědomil, že máme doma rybičky - ty jsou na zalévaní tabu a želvu . Želvu krmíme v oddělené nádobě aby se nezasvinilo akvárko. Takže včera jsem začal ,,stáče,, želví zálivku . Už pokojovky který ji dostávaj se mají dobře, ale teďka maj hold smůlu.
Dneska jsem při grilování zašel k kytkám. Pokusil jsem se opět o FIM který se povedl jen na jedné kytce. Ta rozvětvená část taky dostala FIM takže jsem zvědav jak se rozvětví. Jináč early misty vytahují klíčky a zatím to vypadá že vyklíčilo 5/6.
Takže dneska to není nijak veselej update . Jak je vidět do kytek mi jaksi zajel divočák. Včera bylo vše ještě OK, ale dnes tomu tak není. Dostaly to dvě kytky. Důvodem bude drn kterej byl na dně děr. Dal jsem ho tam protože jsem díry udělal moc velký a neměl dost hlíny. Puvodní hlína kterou jsem to chtěl zaplnit zmizela kdesi v trávě.
1-2. Vyryté kytí. Kořenum snad nic není takže mužu jenom doufat že to rozdejchaj.
3-4. Kytí zase zasazené
5-6. Hmmm a nakonec libovka. Nevím jestli je to samec nebo hermáč, ale myslím, že spíš samec. Až bude čas tak ho vytrhnu a pujde na mlíko . Jako s nějakym tím samcem jsem počítal, ale v tuhle dobu? No alespoň nebude upíjet hnojku.
Ještě jsem to ani neupdatenul a už se někdo ozívá. Poček bude ještě jedna část. A jinak kytí zalejvám skoro každej den a sedí jim to. Jo a moc nechápu toho smajla.....nevím co je na tom úsměvný...... ale tvuj názor, tvoje věc.
Ale tak musím to brát i z té lepší stránky. Nejdřív jsem to viděl na takovouhle larvu. Pak jsem zasadil 5x early misty s klíček a to šesté poslední semínko bez klíčku jsem prasknul a klííček v něm byl takže jsem zvědav jestli vyroste. Jinak ostatní fotky kytí který dostávaj plagron alga-grow a postřik phytaminem. Občas je zalejvám tou vodou od želvy.
Sory já toho smajla nemyslel špatně...předtim si tam měl u toho "..." a tak sem se zeptal. Jak vidim nebyl sem daleko od pravdy.
Jinak tamto je na 100% samec, takže to hnojivo na něj fakt nepoužívej
Ten zbytek vypadá dobře, držim palce ať ti to roste...
Takže dneska jsem byl poštříkat kytí phytaminem. Ty dvě vyhrabané kytí se vzpamatovaly a rostou si vesele dál. Ale nějaký následky jsou zanechány. Dneska jsem si sebou vzap pár halfmoonů a aplikoval je na nějaký kytí. Na jednu docela brutálně a to tak že jsem jí ohnul horizontálně. Je to takovej malej pokus. Nechci tomu říkat úplně super crooping protože jsem ji neohnul až k zemi protože nechci aby mi na ní nalezli nějaký slimáci kteří po kytkách docela dost dou. Rozsypal jsem okolo kytek nějakej ten písek.