Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem taky uplacal zarovku pak sem udelal drzak z merkuru aby sem ji nemusel furt drzet a pak sem pridal este drzak na flasku
chutove z zarovky pres vodu to uz je zajimave i kdyz ne tolik vyrazne jako primo z zarovky
a stav je pres vodu taky jiny, jen jeste nevim jestli lepsi nebo horsi nez normal, to jeste potrebuje otestovat http://img112.imageshack.us/my.php?...17914273ng8.jpg
zdravim skvělej nápad s tou žárovkou taky sem to zkusil a pokouření naprosto bez chyby. jenže se mi už podařilo tu žárovku rozmlátit tak sem doma našel takový šikovný štamprdle a použil ho místo žarovky a efekt je stejnej jen s tím rozdílem že vapík není tak křehkej.
kamos to spravil trochu inak,a myslim,ze lepsie.pouzil na to tu taku ziarovku tvaru vajca.
vyhody:pokial hadzeme palice v celku,tak sa nepalia od skla,pac je tam vrch zuzeny,takze je medzi materialom a sklom volny priestor
za druhe je dost mala takze sa kludne moze nosit v kapse
super ted sem to nasel a hned sem to musel vyzkouset tak uz to mam udelanefakt moc dik
EDIT:no tak sem to cistil tou soli a aj tak to z toho tahne jak hajzl asi zustanu u svoji vodarnicky
mam dotaz..: vzduch v ty zarovce se dost ohreje (teplota vyparovani THC je asi 180°C)..nevadi to tem plastovejm castem a ty lepence a brcku..? jako jestli se z toho neuvolnujou nejaky sajrajty..?
jinak doporucuju vaporstar (vyjde do tisicovky).. je srovnatelnej, co se ucinku tyce, s klasickym vaporizerem Volcano.. vice na www.lovebmx.cz (rubrika howhigh - str. 88-89) jinak se da za 25liber objednat tady www.vaporstar.co.uk ..
Zdar,
včera jen tak z nudy sem taky vyrobil jakýsi domácí vaporizér,
hned ten večer jsme ho s kámošem vyzkoušeli, ale jelikož jsme byli zrovna po brčku,
tak ani pořádně nevím, jestli to fungovalo jak by mělo...
To sklo vypadá docela tvrdě, protože jsem ho žhavil docela dlouho a neprasklo
Z vaporizéru jsem nikdy předtím nekouřil, tak ani pořádně nevím,
jestli tenhle můj výtvor může správně fungovat. Každopádně brčka jsou brčka