Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek, tak všechny kytky i White Widow byli na růstové fázi (18/6) 25.dní
Květová fáze tu jsem nevypočítal dobře (12/12) 70.dní, ale aby jsem odpověděl na otázky. Myslím, že od přepnutí se vytahla cca o 7-10cm. Je to můj odhad, protože já jsem se snažil je držet ve stejné rovině. Spíš jsem vyplňoval místečka, která byla prázdná... Proto jsem si toho moc nevšimnul.
Nazdarek, hehe No myslím, že mi to vystačí na víc než 2 týdny dám si jednou za čas... Pořádnou watáž by jsem i dal, ale jelikož ještě studuji a bydlím s rodiči tak mi více záleží na výdajích za el. atd... Ale o větší watáži přeci jen uvažuji sice ne o moc, ale 150W brouk mi vrtá hlavou
Kouř: mírně těžký ze začátku mírně škrábavý po kole jemný trochu kořeněná chuť
Účinky: Po dokouření přišel pomalý náběh, který vzápětí vytřídal stav hodně podvojný nejprve koumačka známe... potom smích prostě plavba a konečný stav mega koumačka.
hoj, nějak sem na tebe pozapoměl, a koukam že uš máš sklizeno,,,celkem fajn myslim ne?... K+ rozhopádně, my teď taky 2 tejdny veteme tak sem zvědaf... navíc sme na to dva tak si iluze o nějakym vystaránu nedělam... http://grower.cz/forum/showthread.p...7460#post517460
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...