Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já mám horší zkušenosti - z 8mi mi vylezlo jen jedno, ostatní nic... přilil jsem tedy peroxid a čekal... dvě praskla... šly do hlíny dnes jsem je našel zčernalá a totálně na vyhození... další jsem prořízl a čekám...
Chci ještě podotknout, že postup používám u všech semen jiný a u jiných modelů mám klíčivost letos téměř na sto procentech... asi holt špatná várka semen no. Snad bude tedy ten jedinej hrdina za něco stát
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ
BBVlada : mozes napisat konkretny postup prace, pomohol by si nielen mne..pouzil si peroxid ? aky podklad ? ako casto si menil materialy ?
inak je to celkom ojeb aj ked som rastlinu jaktak dokopal na svetlo slnka ( tym odstranenim supky ) teraz ma asi 3 cm vyzera polomrtva a skoro nerastie...
A Helvetica neodpoveda na mail uz je to dost dlho asi tusia nejaky problem...
tak nakoniec odpoved helveticy
Hi,
Strawberry need a little longer to come out of the hull . . .
With hempy greetings Kleo (Cannabis Helvetica)
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
Tak abych trochu vyvazil negativni ohlasy, pridam pozitivni zkusenost s C-H: misto 45ti seminek erdberu prislo 60 - klicivost po dvou dnech pres 90% (presneji receno z 60ti 4 nevylezly)...
z 5 zatial jeden klicok + 2 su puknute.. je to 5dni co som to dal naklicit.. bez peroxidu a bez dariny4.... myslim ze ak sa im pomoze (prasknut semienko) taq vylezu... to jedno co klici nak prasklo pri transporte.. a huh,,.. klicok je tam.. len je na konci akoby nadhnity... Uz nikdy bez peroxidu
Zdrawiiim!! Taky mam ERDBEER... dokonce tri kousky z rezu venku... pripojim tedy nejake ty fota
Vonii veeelmi pekne a kvesti zacal taky docela brzo... tusim okolo 17. 8. mno vice uz v mojem threadu... P.S.: muj nejstarsi klon erdbeeru je asi 2m vysoky a na kazde vetvi je pekny kvet... vice uz opravu v mem threadu... peace
Jeste neni kompletne zrala ale sklizen odhaduju tak za 7 max 10 dni... Jedna se nejspis o klon ze stejne matky jako ma frantisek zeleny (ale to nevim jiste to by musel potvrdit on).
Ma dobry rustovy potencial i kdyz nam vyrostla "jen" neco pres 140cm ale verim ze umi vice... Jak uz tu iqtyq psal je to celkem nenarocny model takze idealni pro guirela growing. Hnojili sme biobizzem grow + bloom a v rustu i koprivovym vyluhem ktery se mi hodne osvedcil pristi rok jdu do nej urcite znovu... Od utleho veku mela fialove stonky a palice sou taky brutalne fialove... Sisky jsou pekne obsypane pryskirici Zatim zadne problemy s plisni a myslim ze to tak i zustane...
Zastipky ktere sme davali byly solidni. Je to celkem enerigicke high. Shodli sme se na tom ze je to idealni treba do hospody nebo i do prace...Neni to zadny zabiak ale ve finale bude brko pro tri lidi urcite stacit...
Tenhle model se perfektne hodi do nasich podminek a jestli budu mit moznost tak do nej urcite pujdu zase! Vynosove to bude urcite zajimave i kdyz sisky nejsou nejak moc tvrde...
fotky jsou dnesni a doporucuju je zvetsit na plnou velikost!!!
ako mna erdberr totalne sklamal a to uz na starte, vlasne ma nesklamal on ale seedbanka ktora poslala nekvalitne semena, zial co sa da robit. z 50 semien aby vyslo 5, je dost chabe
Swiss Seeds se dají koupit přes www.samenwahl.at , což je germánská mutace EastSeeds . Ja si tak zrovna pořídil Pure Swiss Strawberry od GreenHornetů, kteří v české verzi taky nejsou.
Edit: Test klíčivosti - Dal jsem přímo do hlíny naklíčit 8 ks PSS. První vykouklo až po 5ti dnech a zbytek až po 7mi.Klíčivost stoprocentní, ale trvalo to.To mě přivádí na myšlenku, že asi není ideální klíčit Erdbeer semena ve vodě, kde hrozí hniloba či rozmočení ještě předtím, než klíček překoná slupku.
cau zrovna me dosla fraise sativa od CH z 15 semen 5 prasklejch doslo to v usmudlane obalce s rucne napsanou adresou a jeste tady ctu ze to spatne klici????
takze skusim hodit 4 do hliny a 4 do vody a uvidi se