Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám taky na balkóně a jak na to pere slunko, tak mám doma vůni jak v holandském coffeeshopu, ale co nadělám, mě to voní a manželka s dětmi si museli zvyknout :-)
to mas dobry, me to taky voni, ale....doma budu mit tento rok uz i take decko a mam takovej pocit, ze neco bude muset tuto sezonu pryc z bytu a ja to zrovna asi nebudu a manzelka taky ne :-)
No, vazne...asi spis nakoupim nejaky nesmradlavy odrudy, viz. pokracovani zde : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72860
Co na to rikate? Je to moje prvni pestovani a snazim se vyuzit toho ze mam stresni okna,sviti mi tam zhruba od 10.30 az do zapadu slunce... nasazena je neco v puli brezna takze uz ma tak 3 mesice...substrat sem tam dal klasicky zahradnicky a hnojim plagronem ..
Zdravím všechny :-), jsem tu nový a začínám s pěstováním, chtěl bych nějaké rady, zda moje kytička je po třech týdnech od semínka v normálním růstu, pěstuji na parapetu u okna. Sluníčka je dostatečně i se snažím o větrání. Děkuji :-)