Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Futewův venek 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

futeW: ja bych to taky nechal, jednou jsem pestoval Orange Buda a zprclo se mi to, kytka mela pres 100 semen a zhulovala porad luxusne. taky muze byt tech semen jen par, to se asi stava kazdej rok ze i v kytce ktera neni oprcana najdes par semen.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 29-08-2006 v 16:18 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ares
Stálý Člen

Karma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Zdravím! Loni jsem pěstoval taky na balkoně - Chronic (až na závěr kvetení kdy byly venku). Bylo to fakt příjemný zajít ven, dát si cígo (nebo ještě lépe jointa) a vegetovat s nima...
Osobně si myslím že i bez opylení se většinou - byť pouze jedno - semínko objeví. Zvláštní schopnost sebezáchovy.
Držim palce!

Peace

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007
The Emperor Wears No Clothes

Old Post 29-08-2006 v 17:20 PM
ares je offline   Profil uživatele ares   Find more posts by ares   Foto galerie člena ares   Click here to Send ares a Private Message   Add ares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

No. Nějaký semena tam nechám dozrát. Předpokládám teda, že je to opylený pylem Holands Hope, kterej se mně vymkl z kontroly. Hrozně jsem zalamil - ještě že jsem to opylovávání nezdokumentoval. Zkrátka jsesm podcenil schopnosti samčího pylu, opravdu mně to překvapilo. Jenom se teď bojím, aby ten pyl neoplodnil i A11xMTF, ale to doufám že ne. Pro příště budu zase o něco chytřejší. Alespoň doufám, že se to bude dát kouřít.
Co se týče těch semen v neopylených samicích, tak s tím mám stejnou zkušenost. Tohle je však určitě něco jinýho. Je jich tam moc.

Old Post 29-08-2006 v 20:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Regulerní update Příspěvek č. 68

Čau, rozhodl jsem se hodit jsem trochu víc fotek a pak se zase na nějakej čas odmlčet. Doufám, že se palice P1 ještě nafouknou. Přijdou mně docela málo tvrdý. Mám připravenej Final solution.
Přidávám i fotky A11xMTF, který teda neznatelně začíná kvést. Už by se měla pořádně rozjet, jsu z ní trošku nervózní. Zatím se mějte.

Old Post 30-08-2006 v 20:00 PM
Host
Host

A další fotky pališek P1 Příspěvek č. 69

Malinká kytička, která měla sloužit jako semeno plodička je naposledních dvou fotkách. Nakonec semena plodí i ta velká. Už jsem se s tím smířil.

Old Post 30-08-2006 v 20:06 PM
Host
Host

Snad začínající kvetení (na fotkách myslím zcela neznatelný) A11xMTF Příspěvek č. 70

Tak, tady to je.

Old Post 30-08-2006 v 20:11 PM
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Hoj fute,
no na těch fotkách to moc vidět neni,ale vzhledem k tomu, že už to začíná kwést i mně, tak si myslim, že už to musí začínat kvést snad každýmu Teď by to chtělo jenom lepší počasí, aby ty palice pěkně kynuli Měj se

Old Post 31-08-2006 v 08:22 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Update 6.9.06 Příspěvek č. 72

Zdarec,
rozhodl jsem se postnout další aktualizaci.
Passion#1 se blíží ke konci svého života - její setnutí plánuju někdy na polovinu září. Od pátku 8.9. pravděpodobně nasadím final solution, průplach a po té setnu buď celou kytku, nebo to udělám nadvakrát. Menší rostlina tétou odrůdy pokvete ještě trochu dýl. Sklizeň zatím nijak neodhaduju a neplánuju.
A11xMTF Už je předpokládám definitivně v květu. Je o něco větší a rozvětvenější než P1. Má toho, oproti své kolegyni, ještě hodně před sebou. Řekl bych tak 6 týdnů kvevení.

Poslední dobou začalo svítit slunéčko, což docela nahrává mýmu plánu týkajícího se sklizně P1. Předpokládám, že v tomto počasí by jí dozrávání nemělo dělat žádný problémy a palice se můžou ještě trochu nafouknout. Účinky P1 už byly testovány a nemůžu říct, že by bylo na hloubce stavu poznat částečný oprcání, snad jen konzistence palic by mohla být lepší. Jsu zvědavej na Final Solution.

Na fotkách u tohoto příspěvku: P1

Old Post 06-09-2006 v 15:25 PM
Host
Host

Update 6.9.06 Příspěvek č. 73

Klon z velké P1

Old Post 06-09-2006 v 15:29 PM
Host
Host

Update 6.9.06 Příspěvek č. 74

A nakonec ApolloJedenáct feat. MatanuskaThunderfuck

Old Post 06-09-2006 v 15:31 PM
Host
Host

průběžná zpráva Příspěvek č. 75

Zdravím. Tentokrát nepřináším fotoupdate - nemám doma moc času - ale jen slovní.
P1 se blíží ke konci svého života, omezil jsem zálivku (asi 2l denně), přidal do ní Final Solution a dívám se, jak nasáva poslední energii ze slunečních paprsků, kterých je teď naštěstí požehnaně.
Apollo11xMtf přešla zdárně do květu. Zalívám každej den Zhruba 4mi litry vody posílené Alga-bloomem. Její květináč vysychá hodně rychle, což je dobře.
Malá P1 dostává stále Alga-bloom jako A11xMTF

Ustřihl jsem jednu větývku ze střední části rostliny a regulerně (sucho, temno, svisle) ji suším. Proběhly dva testy, který opravdu příjemně překvapily. Uvidíme, jaký budou hlavní palice.

Old Post 12-09-2006 v 18:26 PM
Host
Host

sklizeň Příspěvek č. 76

Čau, dneska jsem sklidil vrchní třetinu, nebo možná polovinu kytky. Zkrátka ty největší palice. Postuju teda poslední fotky ze života P1. Teď už visí ve tmě a suší se.

Old Post 15-09-2006 v 13:36 PM
Host
Host

useknutý větve Příspěvek č. 77

jak to vypadá setnutý.

Old Post 15-09-2006 v 13:40 PM
ares
Stálý Člen

Karma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Ano, i v setnutém stavu tato rostlina zanechává hluboký dojem!

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007
The Emperor Wears No Clothes

Old Post 15-09-2006 v 14:12 PM
ares je offline   Profil uživatele ares   Find more posts by ares   Foto galerie člena ares   Click here to Send ares a Private Message   Add ares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

Caf futeW,

nemyslíš, že by to ještě týden bo dva vydrželo v kwětu? Když mrknu na fotky tak listový je krásně zelený. Což by mělo znamenat, že ještě nemá ten chtíč být setnutá. Každopádně krása a tichá závist samozřejmě )

Old Post 15-09-2006 v 23:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 80

Mopslik: no, listový je pořád krásně zelený. kytka by možná v květu ještě nějakej čas vydržela. Jenomže už z ní mám takovej zaseknutej pocit. Jakoby dozrávaly už jenom ty spodní větvě - který tam pořád jsou - a ty vrchní jsou pořád stejný. Kdybych ji tam nechal ještě 2 týdny, tak by v květu byla 8 týdnů, což je dle mě na P1 docela moc.
Co se týče high: Mno, v pátek jsem s mou přítelkyní vykouřil dva malý mixovaný jointy a po té jsem byl neschopen čehokoli. jenom jsem ležel a byl jsem totálně vyřízenej. Výhodou toho však je, že jsem zatím nezpozoroval, že by se dostavila nějaká bolest hlavy, nebo něco podobnýho, takže se člověku usíná docela fajn.

Old Post 17-09-2006 v 09:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-10-2016 - Neco venku 2016 - 14 odpovědí
29-05-2013 - tenkjat venku 2007 - 32 odpovědí
12-09-2011 - venek 2009 - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás