Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj
Tak opat nejake fotky z kukuricie.Na tej velkej rastline co by mala byt hermac nebola dnes ziadna gula raz sme ich par otrhali a dnes ziadna tak pockam ci sa tma nejake este objavia a uvidi sa co snim.Ostatne su vsetky samice SADPxS1 ukazal preflowers a ta co je vedla nej uz je v peknom kvete.Moja najvacsia/mix uz pekne rozvoniava len som spozoroval asi 5 tvoriacih sa semienok v okoli ma asi niekto samcanevadi snad uz tam viac nebude.Pohnojene boli slepacakmi v pomere cca 2dcl na 2l...
Ahoj
Tak pridavam neajke cerstve fotky z kukurice.Bol som ich pohnojit slepacakmi tak som aj neico nafotil.Stale tu prsi tak to nieje bohvie co ale kvetinkam sa dari.Tu moju najvacsiu som opelil pelom Holands Hope od mopslika (dakujem) ostatne si veselo kvitnu az na SADPxS1.Je tam aj fotka malinkej kvitnucej rastlinky ktoru som predtym nefotil ale pekne kvitne tak stoji za pozretieBal som sa ze ma tam chti lejak tak som toho moc nenafotil, ale aspon nieco.Dakujem vsetkym za k+ majte sa fajn a nech sa vam dari
Ahoj
Out v kukurici uz skoncil pretoze sa rozhodli ju pokosit!Este ze si to kamos vsimol a dal mi vediet inak by som z toho asi nic nezachranil.Obkosili okolo celeho pola kukurice asi 15m a keby to posunuli este o cca 5m tak mame po tej navacsej rastline.Kvetiny by este par dni potrebovali takze zi zrelostou to nieje nic moc ako ani s vynosomfotky zo sklizne nemam ziadne pretoze nebol cas nic nafotit nechcel som riskovat ze ma tam prejde nejaky kombajnistakamos ma mozno nejakae fotky ktore spravil ked sme vetvy prestrhavali od listov tak by som icch sme vecer poslal.
Na miesto kde mam AK-47 a PoG mam zly pocit ze niekto chodi.Dufam ze to bolo len nejake zviera a nie clovek.Su tam 3 rastliny dve zacinali kvitnut na fialovo a ta tretia mala uz pekne plaicky pekne pocukrovane dnes sa tam pojdem pozriet a ked tak by som ich aj nafotil.
Kazdemu kto pestuje OUT prajem nech mu to neskosi ziadna corka.
majte sa zasA
Předloni sme taky měli kytky v kukuřici. A teda pořádně nás vyšokovalo, když sme tam jednou takhle začátkem podzimu viděly ten obsekanej pruh. Kytky byly ještě mladý, takže se nám je kosit nechtělo. Nakonec sme se zeptali jednoho jezeďáka, co se s tou kukiřicí bude jako dít.. A on, že tam najedou kombajny až nejdřív tak za měsíc. Takže kytí mohly dál v klidu zrát.
A stejně sme je pak sklízeli na poslední chvíli, v noci, v obklíčení těžkou technikou. Kličkovali sme s těma trojmetrovejma košťatama mezi světly kombajnů a hledali jednu zašitou skérovku. Nakonec sme ji tam museli nechat, bylo už moc pozdě... Chudáček.
Ale nedivím se ti, zasa, že ste to pokosili. Když člověk neví, jistota je lepší.
Na sázení do pole je fakt nejlepší zeptat se nějakého toho zemědělce, která kukuřice bude na semena.. Tu tam pak nechávaj stát někdy až do listopadu.
Takze aspon slovny update z miesta kybloviek.
Mam tam 2xPapaya,2xJamaican Pearl
Vsetky uz veselo kvitnu.Papayu mam dva phenotypy jeden je biely a jeden fialovy krasne tmavy.Obidve papaye pekne cukrujuSu v 15l kybloch a vyska okolo 100-120cm
Jamajske perly som mal dve a obidve su samice jednu som zastrihaval a druhu nie.Nezastrihnuta ma okolo 100cm a zastrihnuta cca 60cm.
Hnojene boli pocas rastu zihlavovym hnojivom na kvet Agro univerzal asi 2-3x zatialSu v kybloch cca 6-7l.Fotky z miesta budu ale az neskor.
Je i ještě jedno řešení jak to udělat se sklizní v kukuřici. Třeba my jsme se leto s jednim jezeďákem domluvili a až pojede s řezačkou sklízet tam kde máme pole, tak pojedem s nim a v klidu to sklidíme, ale to musíte mít jistotu, že se s tim rolníkem dá domluvit Jinak máš ty kytky pěkný a samozřejmě i já tobě přeju sklizeň bez čórek!!
Lipi
2: lipi
jasne to je v pohode napad skoda ze tu nikoho takeho nepoznam. chcel som to vymaknut nejak tak ze by som potreboval nafotit kombajn ako kosi kukuricu ze som z nejakej umeleckej skoly alebo coale zacali to kosit skor ako som sa k tomu dostala dikes
piste sem aj ostatny ak mate s pestovanim v kukurci nejake skusenosti pomoze to urcite kopu ludom co sa tam snazia nieco vypestovat ked budu prezerat stranky tohoto threadu..
tu je jedna fotka mojej papaye fialoveho phena je to fotene makro s bleskom takze nic moc kvalita ale mne sa paci...
ostatne az ku koncu kvetu pridam aj s fotkami z rastovej faze.
diky za ohlasy piste dalej.
majte sa fajn
zasa
Hnojiva:
rast zihlavove hnojivo
kvet Agro univerzal.
na koniec prelievana 2 tyzdne cistou vodou
Vyska rastliny pred skliznou:
cca 120cm
Vzhlad:
Tento model som mal v 2 phenotypoch.Biele pheno ma tvrdsie, hustejsie a objemnejsie palice ako fialove.Fialove ale krajsie vonia viac po ovoci a je pokryte vacsim mnozstvom krystalov ako biele.Biele pheno bolo raz zastrihnute.Bolo pestovane v 15l kybli.V pode zo zahrady zmiesanej s pieskom a raselinou v pomere povada/raselina/piesok 3:2:1