Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotos:
1) PAPAYA 65 dni rustu (nejmensi slecna rodinky Papaju )
2) Uprostred OB,na pravo Haze (holky)
3) PAPAYA nejstarsi holcina 115 dni rustu
4) PAPAYA 105 dni rustu,taky zenska
5) PAPAYA nejspis bratr vsech holek,ale jeste to neni jisty,ale potreboval bych na pyl!
A posledni foto:
1) Hnojky vsechny co mam,bohuzel mi matka vyhodila prazdnou flasku od Alga Growu,tak tam chybi!
2) Total-brutal-instrumental-ni parnicek na me outdoor klony!Jsou v nem tyden stare klony Papaya,vypadaji uz v pohode!Pouzil jsem jen nejaky obyc stimulator.
3) Kmen (bez komentare ale mel jsem tam dat nejaky porovnavaci predmet,priste ...
4) Divoky vetveni Papaya
5)List Papayi,pekne zacervenali rapik (nebo nevim,jak se to jmenuje!)
Dnes konecne zaprselo!Poprve v tomhle mesici!
OB si kvete,ale moh by vic!Dostava tezkou podporu enzymu a growt/bloom exceleatoru,tak snad to bude lepsi a jeste pro jistotu jsem mu ostrihal asi 1/5 listu,jen tak trosku!
Tak jeste k OB:tet uz muzu ric,ze kvete ferove!Na to jsem cekal!A mysli,ze tak do tydne zacnou kvest i Papayovi! Samci odstraneni do foliaku,aby neznasilnily moje kocky a po odebrani pylu se zacne varit nejaka vesela basta No name zacinaji taky kvest!
Nejvetsi prekvapeni se pro me stala jedna kyti!Myslel jsem,ze to bude samec:vytahly bez vetvi,rozestupy mezi patry tak 30cm,chtel jsem ho na pyl,tak jsem nestipal a ono ho*no,je to zenska,je to sice No name,ale tak silna vune jen z listu .... neuveritelny!
OBcku jsem o5 obral par listku Pokazde je zmackam a ocucham! Voni sladce,Papaya voni silne korenenou vuni a Haze pekelne ostre sativove!
Tot pro dnesek vsechno!
Mozna fotky!?
Hele,na to zalévání ti doporučím dát pod ty kýble(květináče)mysky a zalívat i ze spoda.
Ten kyblík už je netolik prorostlej kořínky,že se ta voda nemá skoro kde držet-stačí se mrknout jak to vypadá když tu kytku vyndáš-mělo by to jít úplně lehce.
Díky takovému řešení jsem měl na czechtekku klidné spaní na 3dny
tyjo, ja se ted vratil z Cztekku a koukam na ty svoje kyti... tak povadli sem necekal, vypadaj jak ubozaci, ted se je snazim vykuryrovat. Ty jo sem z toho uplne vedle. doufam ze se mi vzchopi...
Sundance:Vyndat to moc dobre nejde,kyble jsou uz totiz prirostly k Zemi
Tet uz ale nemusim zalevani resit,porad jsou prehanky,je to na ho*no!Snad to nebude cely srpen!
Jeste k hnojeni!
Cpu do pet flasky (1,5l) jednu 1ml Growt/bloom exceleratoru + 1ml Enzymu
Obcko dostava 3x tydne petku s 2-3ml AH Bloom!
Phyt amin jsem za prehanek zatim vysadil!
A vitr mi vcera schodil OB na zen,ale ani listek se nezlomil
Zacali kvest No nme (Nedyho zluty voci) Je znich cejtit vydatna sila sativovych genu!Paradni No name!
Papajovic rodina se zacina pomalu schylovat ke kvetu,musim je vtom poradne podporit!
Mozna to dojedu vsechno nafotit!J
ABSURDUS:Tak to je dobre!Byla by to ku**a skoda
Snad uz to pocasi dostava rozum!Tet nejsem doma,nevim jak se jim dari!
Az prijedu udelam MEGAfotoapdejt!
Neco ke kviti:
Tak po tomhle na mokro mocnem pocasi mi rostlinky vyrostli do hroznych rozmeru!
Haze ma priblizne 240cm. OB ma kolem 240cm a Papayky do 180cm!
No tak to už se těšim na update! Takový monstra jsem ještě na vlastní oči neviděl. Moje kytky už skoro nerostou. Maximum je 191 cm, ale i tak jsem spokojen.