Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zelda: žadnej genius, takhle se da "zhulit" každa písníčka, jen to chce trochu snahy a dobrou náladu
A nezapominejme na Boba Dylena, jen jsem jaksi zapomnela ten kokretni nazev pisně
Ten Bob Dylan, jak dredik zmiňovala o trávě písničku napsal (vše od něj neznám, ale řek bych, že ne jen jednu vždyť kdo naučil Beatles hulit, že?) a to Rainy Day Women #12 & 35. text třeba tady: http://www.lyricsfreak.com/b/bob-dylan/21187.html Část songu "... everybody must get stoned!" (každý se musí zhulit) byla jednu dobu i v mém podpisu doporučuju poslechnout, i celou desku Blonde On Blonde, i Highway 61 Revisited, to jsou kruva desky... to se už dneska nedělá...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Mam další ulovky:
Premier - Dávám
Kabát - Joint
Jim Čert - Zelený tulipán
Jim Čert - Ukradený truck
ale ten Zelený tulipán stejně nemá chybu :
Zamávam ti zamávám zeleným tulipánem
uznavam ja uznavam,že hašiš je mým pánem
v bytu mě to voní , na stole mam noviny
algeny mam plny stoly a polykam dynyly.
Ozzy: zamávám ti zamávám zeleným tulipánem,
přiznávám já přiznávám, že tráva je mým pánem
- todlencto má v textu marihuana i Hudba praha, ale kdo od koho přebíral?