Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno já jen, ze mý šalvěje se po orosení prohnou pod tíhou vody, ono se na povrchu listů udrří u šalvějí docela dost vody, protože tam maj ty miniaturní chlupy...
mám šalvej zasazenou ve 2/3 zahrad substrat a 1/3 perlit, drzim ji pod pet lahvi a roste perfetktne, zkousel jsem žvýkat i kouřit ale nic mi to nedělá, podle fotek je to ona
to bych nedoporucoval, protoze salvinorin (pokud se nepletu) se uvolnuje pri pomerne vysokych teplotach, ktere ve vodni dymce (pokud nezacne horet) nejses schopny dosahnout - salvej se dobre kouri z bongu, kde se pripaluje tryskovym zapalovacem
No.. Ja sem salvej z vodnice zkousel a fungovalo to. Je pravda, ze sem toho musel spalit vic, ale dym se dal lip drzet nez z jointu....
Ale zase jsem tam nemel uhlik, ale pripaloval si to normalnim zapalovacem.
Nejlepsi podle me ale stejne bude asi extrakt.
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Čau, ve středu mi přišla z internetu objednaná šalvěj, ale zdá se mi, že má nějaké nemocné lśtky, mohl by mi někdo napsat svůj názor a co s tím mám dělat?
nic fatálního, tohle mi rostlinky většinou udělaly při větší změně mikroklimatu... nové listy co narostou už by měly být OK
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever