Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Šalvěj divotvorná (Salvia divinorum)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

mno já jen, ze mý šalvěje se po orosení prohnou pod tíhou vody, ono se na povrchu listů udrří u šalvějí docela dost vody, protože tam maj ty miniaturní chlupy...

Old Post 15-03-2006 v 17:38 PM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

jo aha vy se nebavíte o listech, já vůl, četl jsem to v nějakym předchozim příspěvku

Old Post 15-03-2006 v 17:39 PM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danielgrmela
Stálý Člen

Karma uživatele danielgrmela - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

mám šalvej zasazenou ve 2/3 zahrad substrat a 1/3 perlit, drzim ji pod pet lahvi a roste perfetktne, zkousel jsem žvýkat i kouřit ale nic mi to nedělá, podle fotek je to ona

Old Post 15-03-2006 v 18:10 PM
danielgrmela je offline   Profil uživatele danielgrmela   Find more posts by danielgrmela   Foto galerie člena danielgrmela   Click here to Send danielgrmela a Private Message   Add danielgrmela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Prosim vas lidicky, kdyz bych chtel dat salvejku do vodnice (rozumejte vodni dymka) tak co musim udelat s listy nez je tam dam?

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha
Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK
Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia
Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!

Old Post 15-03-2006 v 21:11 PM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

to bych nedoporucoval, protoze salvinorin (pokud se nepletu) se uvolnuje pri pomerne vysokych teplotach, ktere ve vodni dymce (pokud nezacne horet) nejses schopny dosahnout - salvej se dobre kouri z bongu, kde se pripaluje tryskovym zapalovacem

Old Post 16-03-2006 v 06:57 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Tak diky za radu

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

Old Post 16-03-2006 v 08:42 AM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

No.. Ja sem salvej z vodnice zkousel a fungovalo to. Je pravda, ze sem toho musel spalit vic, ale dym se dal lip drzet nez z jointu....
Ale zase jsem tam nemel uhlik, ale pripaloval si to normalnim zapalovacem.
Nejlepsi podle me ale stejne bude asi extrakt.

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Naposledy upravil DeThomas 16-03-2006 v 17:04 PM

Old Post 16-03-2006 v 09:17 AM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

DeThomas Takze rikas ze jo...

Old Post 16-03-2006 v 17:15 PM
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Klidne to zkus. Me se to kourilo mnohem lip nez joint. A listky staci trosku natrhat aby se tam lip umackaly a nelezly ven.

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 16-03-2006 v 17:41 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
corsaro
Nový Člen

Karma uživatele corsaro - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

hlavně to chce náladu a dobrou partičku,na zhulování šalvěje

jen né japonec

Old Post 16-03-2006 v 19:42 PM
corsaro je offline   Profil uživatele corsaro   Find more posts by corsaro   Foto galerie člena corsaro   Click here to Send corsaro a Private Message   Add corsaro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
corsaro
Nový Člen

Karma uživatele corsaro - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

citace:
Původní příspěvek od Kapka1
Tak mi taky ty dolni listy zasichaji... A hlavne - krouti se mi stonek, nekam na stranu, vubec nevim, cim to je...

a nekroutí se potfora za světlem?

jen né japonec

Old Post 16-03-2006 v 19:44 PM
corsaro je offline   Profil uživatele corsaro   Find more posts by corsaro   Foto galerie člena corsaro   Click here to Send corsaro a Private Message   Add corsaro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

corsaro jo to urcite je dobra parta potreba...

Old Post 16-03-2006 v 21:11 PM
lenylenyleny
Nový Člen

Karma uživatele lenylenyleny - 0% Pěstitelská

Šalvěj divotvorná Příspěvek č. 77

Čau, ve středu mi přišla z internetu objednaná šalvěj, ale zdá se mi, že má nějaké nemocné lśtky, mohl by mi někdo napsat svůj názor a co s tím mám dělat?

Old Post 03-06-2006 v 08:59 AM
lenylenyleny je offline   Profil uživatele lenylenyleny   Find more posts by lenylenyleny   Foto galerie člena lenylenyleny   Click here to Send lenylenyleny a Private Message   Add lenylenyleny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lenylenyleny
Nový Člen

Karma uživatele lenylenyleny - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

http://img137.imageshack.us/my.php?...p43000209ob.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?...p43000298xg.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?...p43000310bz.jpg
http://img137.imageshack.us/my.php?...p43000398vm.jpg
http://img137.imageshack.us/my.php?...p43000503zq.jpg

Tady jsou odkazy na fotečky mé rostliny, tak mi prosím někdo pomožte.

Old Post 03-06-2006 v 09:14 AM
lenylenyleny je offline   Profil uživatele lenylenyleny   Find more posts by lenylenyleny   Foto galerie člena lenylenyleny   Click here to Send lenylenyleny a Private Message   Add lenylenyleny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

nic fatálního, tohle mi rostlinky většinou udělaly při větší změně mikroklimatu... nové listy co narostou už by měly být OK

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 03-06-2006 v 09:26 AM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Ta salvej hnije,postrikej to necim proti plisni a sniz vlhkost,ale vypada to s tim stonkem dost blbe.

FlickerBird - Videls ten stonek?Prijde mi to dost nahnily.No nevim no.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 03-06-2006 v 09:29 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás