Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2pan_dan: zrovna vcera po suchaci me napadlo udelat na netu neco jako je budik v mobilu. ja osobne mam mobil bez nej a tak bych to celkem vocenil. Jde vlastne vo zasilani sms na vobjednani na urcity cislo v urcitej cas. Dalo by se to nadherne vyuzit treba na pripomenuti ze mas prave sklidit......
Uz par (5?) let pracuju jako grafik-animator/designer. Myslim, ze pokud neni zrovna krize, deadline nebo jina pruda, da se do pohody pekne vyprazit a pak jit vymejslet hejbaci/staticky obrazky. Samozrejme nejvic je v takovych chvilich postizena kratkodoba pamet, coz se projevuje tim, ze skocite ze softu do softu s tim, ze chcete neco udelat, pak do nejakyho filemanagera neco zkopirovat, pak tam ci onam a uz nevite, co ste chteli delat puvodne
Ale to se podda Podle me je huleni pri praci v pohode do ty doby, dokud ji zvladate. Faktem ale je, ze nektery profese jako hasic nebo mikrochirurg ci spis vubec lekar by asi hulit nemely. Zkratka tam, kde nejde o zivot jde o hovno a tam by se klidne hulit mohlo ...
No, vzpominam na parapet na grafice v budove zpravodajstvi v CT )) Krasnej vyhled, dole travnik plnej dohulenejch shpequ ... nojo, minulost
ja chodim na střední průmyslovku, která nedávno slavila sto let...Jinak s kamosema sjedem brcko sem tam po skole, ale ted toho moc neni, uceni je zatim prednejsi.Protoze kdyz zahulim, tak do ty palice(do svy) fakt nic nenacpu a bohuzel se musim ucit kazdej den...
Ted cekam na svou urodicku. :-)
Jsem hasič, docela rizikantní práce nejen pro mě ale i pro zůčatněné, sloužím 24Hod. a dva dny volno, kouřit se dá proto jen ten den po směně, jednou jsem večeřel něco s konopě a ještě druhej den v práci jsem netušil kde a proč tam jsem. Takže práce a Kif dohromady nejde.
no moje povolání je grafik a designer u jedné internetové společnosti, sice si v práci nedám, přestože věřím, že by to moji fantazii přispělo, ale nevím jak by vypadal muj kontakt s kolegáčky, už tak jsem dost střeštěná i bez toho...ale sohlasím s tURbO, nejde-li v té práci o něčí život, tak jde o ...
pak asi ještě záleží na tolerantnosti okolí, ale asi si to nedávají do souvislosti s hulením, ale s vaší personalitou, osobitostí, ne?
Já jsem stavbyvedoucí . Hulit v hokně jsem ještě nezkoušel a ani to radši zkoušet nebudu . Specializace naší firmy jsou fasády a můžu vám říct , že šplhat po lešení , popř. po železobetonovým skeletu , pár pater nad zemí je při mé mírné fóbii z výšek už tak dost záhul. Pod vlivem bych tam asi nevylezl.
Faktem je , že už jsem zkoušel pod vlivem stvořit závazný síťový harmonogram . Vyšel mi z toho nádherný surrealistický obrázek .......
Ja jsem koncovym studentem na prumyslovce. Ma byt ze mne taky nejaky ten pocitacovy analytik (ale to az po vysoke), ted jsem spravce atp. Avsak od te doby co hulim mne tato stanice prestala zajimat, takze zemne zadny spravce asi nebude. (Rozumim Lunixu jako moje mamka windowsum) :-? Takže jake je nase poslani? Kazdy mame jinaci, ale poslanim marihuany bylo asi jine nez se traduje v techto dobach. Mne osobne to zacina velice stvat, ale s tim se asi budeme muset smirit, ze posvatna marihuana je jiz znesvecena a nastoupi na podobnou kolej jako tabak.
A jejim poslanim je snad rozsireni svych obzoru , uvedomeni si, lasky, harmonie................
Ten dela to a ten zas tohle...
Ja se zivim vymyslenim reklam.
2mad.maq: Proc myslis, ze je marihuana v tehle dobe znesvecena? Bud jeji posvatnost ctis a je to vpoho, anebo ne a pak je to tvuj problem. Nemyslim si, ze se dostava na stejnou uroven jako tabak. Mozna mas na mysli jeji rozsirovani mezi lidi, ale to je dobre, ne?
A poslani ganji je (domnivam se) stejne po tisicileti. Ostatne jsi ho moc hezky popsal.
Tak teda jo, tak za 3 měsíce dostanu papír na to abych moh buzerovat lidi na stavbě, nebo si něco čmárat na papír až z toho vznikne nejakej cool barák. No skráceně stavař