Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jojo v praci hulit je f pohode narvat si takovou 2 prdovou faju nachvilku s stratit a pak vesele vyrazit obsluhovat hosty nekdy je to teda vo pruser ale jindy je to zabava no ale kdyz uz hulit v praci tak asi jedine hasis protoze po ganje sem linej a nic uz se mi nechce delat
kdezto po hasi se do prace doslova hrnu (no to zas ne ) ale proste se mi dela lip
2 acidrop :
a proč ne? tady fšichni hulej a někdy (často) deme na brčko.. no ale když jim po ránu podstrčim bábovku nebo něco, tak jim to za chvíli bude jasný... a sranda musí bejt
V práci hulíme všichni, až na jednoho kuchaře, ten jenom chlastá a dle jeho slov mu to vyhovuje. Ovšem dle našich on musí někam zajít, něco vypít, pak čekat až se začne motat a potom to všechno zaplatit. Navíc už nesmí nic řídit - kdežto já to smotnu, vopruz z práce je pryč, prohodím pár veselejch vět se štamgastama, který mě jinak nepředstavitelně serou, nic mě to nestojí a po práci v klídku nasedám do svého vozu a odjíždím HOME.
Jasně, že to někdy nevychytám, stavěj se kámoši, dáme jednoho či dva, do toho nečekaná várka hostů a já tam pak lítám a vůbec nevím "která páčka"??? No prostě MAZEC. Ve finále to vždy dobře dopadne, to nechápu? Vono taky spousta lidí ani neví, nenapadne je to jako furt mě! a taky si to už umím kočírovat, jak již zde bylo napsáno: fajfčička na dva prdy ideální.......
hmm, tak to sem asi jedinej kerej ve worku nehulí
asi by to bylo blbý jít na jednání uplně na šrot:-(
navíc furt něco píšu a když sem naposledy v pondělí navrhoval nějakou smlouvu (vo víkendu sem hulil o106) tak sem si to pak v úterý přečet a nechápal sem co sem tam psal za sračky.
1. nemůžu se koncentrovat na work
2. mám z hulení lehký sociální fobie
3. zapomínám jako prase
4. je mi to fšcko jedno a to si nemůžu dovolit
5. zahulit si doma nebo jinde o vikendu a vědět že nic důležitýho nemám ja fajn - ve worku to prostě nejde
No ted sem ve worku jeste nehulil, ale nevim jestli je to dobrej napad. Sedim totiz u 3 komplu, mam na hlave sluchatka, pustenej jungle, zatracene dobry pripojeni na net.... a tak se mi zda, ze bych asi zhulenej jenom cumel na happytreefriends a poslouchal jungle a prace zadna
...... protože Ty odhalit princip hulící slasti ve worku. Každá práce být trochu prostituce - bledá tvář prodá svůj čas jiné bledé tváři a dostat za to peníze.
Že i v té největší zhulenost VŠECHNO DOBŘE DOPADNOUT JE jasný: Duch huleníchrání Tebe!
Vzhledem k tomu, že mám věčně za zadkem šéfku, nemůžu ani pomyslet na to, že bych si v práci zahulila..Pracuji na recepci v hotelu a tam musím být opravdu pořád při normálním myšlení. Jednou jsem přišla na odpolední, už skoro v normálním stavu a nedalo se to v práci vydržet. Šéfka si pořád chtěla povídat o blbostech, které mě absolutně nezajímají a já jsem s ní nebyla schopna komunikovat a když už jsem něco řekla, tak to musela být pěkná blbost, protože se vždy tvářila nechápavě...Mám ale v poho kolegu, ten hulí taky, takže když na něco zapomenem, víme čím je to způsobeno a navíc se v práci neprudíme....třeba jako dnes. Šéfka má volno a my v podstatě taky, ikdyž jsme ve worku. Je to prostě pohodička bez pruďáků... Ale i tak ani jeden v práci nehulíme, to bychom pak asi zapoměli na všechny povinnosti, které nám šéfka zadá...Nejlepší je hulení po práci, odvaz..
Ja teda v prace hulim vyjimecne. Spis brcko na cestu autem do prace - to je pohoda... Muzika vcelku nahlas a hodina cesty pred tebou a potom to v praci dozniva. Je pravda, ze kdyz prijdu tak to este asi pul hodky nepobiram, ale potom se to rozjede a stoji to za to...
Tag u mě zásadně platí po práci legrace, takže ani ťuk. Momentálně mám blbej work . . . .
Samozřejmě čekám až padne legalizace pak živnosťák a zvu vás na vyhulený masáže, jo tak na to mám specializaci.