Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
yeaaahaaaa...sakra jo to bude dobre koureni!!..
tesim se na ten spolecny brk......preju aby nikdo nesklidil...jak uz to ted vypada.....fu*k of corkazzZZ
a prikladam jeden zapomenuty kousek.....slunicko srdecne..
peace ang grow
Hmmmm, klobouk dolů...to sou pořadný křoviska...typuju tak kolem čtyř metrů, ne?? Tak držim palce...snad nebudeš mít žádný problémy s čórkama... Ale když to dopadne tak to určitě bude brutální sklizeň a eště brutálnější pokouřeníčko!
diky vsem za karmicky
2prenda:stema stonkama mash pravdu,nektery kytky se opravdu zlomily.. uvazal sem ty co na tom byly nejhur a zatim je to vklidu.
2Pan KER: no typujes spravne nektery maj tezce pres 3 metry...a ty corky to se muzu jen modlit nekdo mit tam vlezl.. vzal mi jednu kytku..a asi pet jich obvazal spagatem jako by me chtel rict.. nech mi je tu.....hold bude to o tom kdo driv prijde ten driv mele.))
Tak tomu řikám drzost...ale co s tim naděláš?! Já bejt tebou tak už radši kosim...kyti vypadaj docela zrale(i když pár tejdnů navíc by některejm určitě prospělo)a myslim si, že je lepší něco než nic!
mno s tim zranim to je fakt vo nervy chci to nechat jak jen to pude ale musim to proste vyhnatnout driv......chce to proste umet cist mezi radky a prechcat zlodeje.)))
2gona: loni se mi to povedlo....
2all THX 4 karmas
Dalsi varka fotek tentokrate i s dopadenim zlodeju.
Ano ano podarilo se nam s luckyBobem pristihnout zlodeje primo pri cinu. Cele se to stalo asi takhle:
vysli sme si na jedno do hospody a protoze bob mel chut na dalsi dali se jeste jednou ze par prdu a jeho nove dymky a sli sme fotit. Jak sme se blizily k mistu tyk sme uvideli jak tam kdosi venci psa tak jsem se rozhodl se jit podivat na jiny kyticky ktery sem jen tak nechyl rust na jednom kopci u lesa,tam sme pockali nez odejdou lidi ze psem a sli fotit jungli. Jak sme dofotili zacali se ozyvat cizi hlasy a kroky tak bob neohrozene zavelel ustup a schovali jsme se kus dal naraz se z krovi vytrousilo pár mladejch mamrdů (5) se srpama a pytlama s jednoznacny zaverem mi sklidit ceou urodu.Jak pytle dopadly na zem a prvni zlodejíček se dotkl srpu tak sme na ně vlítli, bob okamžitě vyjel po jednom smrádkovi co už držel srp a dova u do těla ostatní čuměly naprosto střepenělí a snad ani nedýchali pri pohledu na mě natož na boba.. tak sme jim pěkně vysvětlily ze krást se nema (samozdřejmě ne tak příjemným tónem jakým to tu pisu) a dali naprosto zdecimovanym zlodejickum odchod s vyhruzkou priste bude mela=)
Tímto udeluji lucky bobovi nejen za pomoc se zlodeji ale i celo rocni pomoc s urodou karmu. THX luckybobe K4U
2all: nenechte se obirat od takovej zmrdecku co neumej ani drzet dymku natoz ji kourit jako ja a dejte jim na frak hlava nehlava(kdyby byl stredovek uz nemaj ruce )
skody: bohuzel vse zachraneno nebylo zlodeji uz mi stacily vzit jednou celou kytku a pul me nejlepsi kytky, ktera jeste neni zdaleka zrala a asi 60g zastipku.
tady jsou fotky:
1.LuckyBobova dymka
2. kyticka z jineho mista- znacne trpela neopecovanim
3. zaber na obe
4. tohle uz je z jungle palice z me "nejlepsi" kytky
5.detail to same.
6. zaber zbytku kytky
7.a jeste jeden
grrr..jeslit ot nekdo sklidi tam zacnu kousat..!...
thx dloob...delam to s radosti a laskou....jak uz je k teto rostline u me bezne.....a jen si zapomnel dodat ze kvuli moznym dalsim problemum sme se rozhodli nej kytku presadit..bude to lepsi..a ono to za ty 2-3 tydny dostane poradnou barvu a silu..
thx k..
a nam slouzi plice a pocasi...
btw..ja znam vsechny..a dva sou (byli)..moji dobri kamosi..lidi se meni..stim nic neudelame..
jelikoz mam 3 roky podminene tak jsem se drzel zpet..
nepotrebuju mit kvuli nejakych fakanum problemi ktere me zmeni zivot..ale az bude prilezitost tak si to vyresim...nekde kde budu jen ja a on..muj vytouzeny..ktery je finalista souteze "zmlat si sveho corkare"...a to mame tech finalalistu 5..