Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ve zhuleným stavu nemůžu sledovat nic co má nějakou logiku a děj protože ten děj nikdy nezachytím a vůbec nevím vo čem to je. Nejlepší je se dívat na ohraný komedie na který už jste dávno zapoměli např. . . . . . . žádná mě zrovna nenapadá už mám asi uplně vykouřenej mozek s tím pamatovákem je to den o de dne horší, to asi zná každý
teletuby...myslel sem si, ze to bude zhulenej pohoda, ale prvni dojem je mnohem vice zklicujici nez bez travy. Nesmyslne dementni postavicky vam pod rouzkou roztomilosti vymyvajicim zpusobem cpou do hlavy paskvilni informace, pro jistotu dvakrat, ktere prehlusuji nesmyslnost cele zapletky...
To já náhodou How High viděl, je to snad nejlepší film vo hulení, co znám, ale dobrý sou i scény ze Scary Movie nebo Samotářů...
--------
zkuste si sehnat film Pařba, je to britský, jako celek to za moc nestojí, ale je tam jeden pes, co si balí jointa, šňupe a bere extázi (fakt dobrý) ))) je to nějakej pudl...
Hele lidi sežeňte si film ,,Strach a hnus v Las Vegas,, je z doby hippies a není tam snad záběr kdy by tam neměli aspoň v hubě bígo. Berou tam snad všechny drogy co vůbec existujou jako třeba tripy, meskaliny, heroin, kokain, adrenochrom, ganju, éter atd. Je to docela ulítlý ale některý pasáže jsou fakt dost dobrý!! Tendle snímek by vám určitě neměl uniknout!!
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
Oblibenych filmu mam pres stovku, takze jen velmi strucne:
doporucuju shlednout film HALF BAKED (4 typci, 1 pes, 1 homeless - kila a kila huleni... fakt bzunda), dal klasika - filmy od MONTY PYTHONu, FIGHT CLUB, uzasne filmy toci napr Martin Scorsese, A CLOCKWORK ORANGE, ALMOST FAMOUS, GALAXY QUEST (parodie Star Treku a trekkies), filmy Kevina Smithe - CLERKS, MALLRATS, DOGMA, JAY AND SILENT BOB STRIKE BACK, CHASING AMY, BLADE RUNNER, SE7EN, NIKITA, RAT RACE, PULP FICTION, LOTR a mnoho dalsich...
Ze serialu doporucuju jednoznacne FUTURAMU (dela to Matt Groeing, rok 3000, super), South Park, Simpsonovi, Red Dwarf (nevite neco o chystanem filmu ???) ad...
jo sledování filmečků je hustý mám problém nejenom s dějem ale hlavně s usínáním, absolutně nedoporučuji filmečky davida lynche páč je to úchylárna která nejde pochopit ani ve stavu střízlivym(v dobrym slova smyslu), ale co si dejte je Obvyklí podezřelí, reservoir dogs, a nejvěčí mazec jsou starý bondovky- exteriéry a rozhopvory sou nepřekonatelný:-)
---elvis tu někde pobíhá-----------
Kuco, mám chuť ti dát trestné body
za velmi zákeřnou a neúplnou informaci
Film zaručuje rozklad osobnosti
ve střízlivém stavu, natož v tom jiném.
Je to to nejhustší, co jsem viděl,
máte-li někdo slabší žaludek,
nebo nějakou tu neurózku, tak na tohle určitě nechoďte.
Jojo Omlouvam se za neuplnost prispevku.
Salo je opravdu silena humusarna v jakymkoliv stavu.
Videl sem to jednou v kine a 90 % osazenstva to nedalo vic jak 45 min. Je to jen pro HOOODNE otrle natury a ty kteri stratili veskere iluze o lidech jako takovych. Amen
Hehe...nejlepsi ze vejdes do kina a v tech nejvetsich srackach ti jeste poustej sileny reklamy a upoutavky na nejaky filmy pro zensky....a na ty uhlopricce milion palcu je to docela kotel
heh tak na to salo aneb 120 dnu sodomy hned pri nejblizsi prilezitosti pudu, a kdyz neco bude tak se zkourim jak prase - ja takovy filmy miluju navic je to pokud se nemylim pasollini coz uz neco znamena...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash