Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
čest polici, předloňi na MMM jsem viděl, jak s přehledem likvidujou asi třicet, po zuby ozbrojenejch skinhedů. Ty kdyby se dostali kam chtěli no tak potěž pánbů (Yahmann)
Původní příspěvek od Niga Zatial som tu nezaregistroval ani jeden prispevok od Slovakov - zeby tento rok nikto do Blavy neprisiel?
Tiez som na celom G. nenasiel thread o MMM05 v Blave.
To fakt nikto nepride?
Potom nefnukajte ak o par rokov v celej EU budu ludia fajcit jointy na namestia a iba na slovensku sa bude zatykat uz za prazdny sacok - lebo v nom najdu mikrostopy THC.
Nese.te ma!
Pridte bojovat za spolocnu vec!
Niga sori, fakt to mam teraz do prahy omnoho blizsie
Ale tebou vyvijana aktivita mi je velmi sympaticka!!! Hold on!
A nejen pražáci...
My přijedem až z dálného Severu, kde zima krutá a drsná jest...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Seveřani, ale nevím jestli si polepšíte, v sobotu má být nějakých 8 - 12 stupňůch. Jedině snad usilovným dýcháním na teploměr...
To abych si vzal teplé prádlo... A na něj stoprocentně stužku, tu budu mít, je to totiž bezva nápad.
Původní příspěvek od Mr.Proper Seveřani, ale nevím jestli si polepšíte, v sobotu má být nějakých 8 - 12 stupňůch. Jedině snad usilovným dýcháním na teploměr...
To abych si vzal teplé prádlo... A na něj stoprocentně stužku, tu budu mít, je to totiž bezva nápad.
počasí vypadá na piču, no...
teplé prádlo musí bejt (i jiný pomůcky na zahřátí - oheň + nějaký topivo - suchý byliny, atd.)
a stužku (pokud ji nezapomenu, čehož se dost bojim) beru určo taky, byste mě poznali...
každopádně mam na čele vytetovaný jméno "Kwjetoň", tagže mě poznáte stopro...
a taky tam, kde já projdu, vadnou řízky, tagže na to bacha...
se těšim jaxvině...
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.