Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
wad má oko jako Tom Cruise, mrkněte na to, ale hustý voči tady máte. Normálně jsem z toho začal chytat psycha. Nejhustší jsou ty zhuleně rudý.... Já sem, ale svoje voko fakt ne!!!
btw. groweři, všimli jste si, že growerky jsou celkem roštěnky?
soudim teda jen podle pár očních autoportrétů co tu jsou, ale řikám si, že uspořádat takovou "MISS GROWER the best of number one" by nemuselo bejt špatný..
chce se toho někdo ujmout?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.