Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Neuvěřitelně skutečné haluze
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

taky strih som dnes dostal...odrazu sek a uz iba v mysli rozmyslam ze KDE SOM , KTO SOM , CO TU ROBIM , AKO SOM SA SEM DOSTAL ...

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 07-01-2009 v 21:19 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pliesok
Nový Člen

Karma uživatele pliesok - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Tak ahojte. Neviem ci to sem patri snad asi ano ...
Siel som sa osprchovat ale netiekla tepla voda teda tiekla ale bola to skorej vlazna az studensia voda jak tepla a u nas sa to zvykne stavat v nocnych hodinach ale teraz je sidce sobota ale bolo len pol 8 vecer ked somsiel do sprchy. No a jak som tak sedel vo vani a vduchu picoval ze preco netecie tepla voda tak este dost spuseny som zacal mysliet na teplu vodu ako by som ju privolaval lenze voda bola cim dalej studensia a studensia a zrazu sa mi zazdalo ze je teplejsia ale uvedomil som si v akom som stave vravel som si ze je to len dajaka haluz a tak som tam sedel salej zamysleny a zrazu zasa teplejsia a teplejsia voda az som sa musel prebrat a pustit trocha studenej vody aby ma tak nepalila tak teraz neviem ze ci som tu vodu dajako privolal naozaj alebo to bola iba zhoda okolnosti...

Old Post 10-01-2009 v 19:11 PM
pliesok je offline   Profil uživatele pliesok   Find more posts by pliesok   Foto galerie člena pliesok   Click here to Send pliesok a Private Message   Add pliesok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
traffika
Nový Člen

Karma uživatele traffika - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

To ja s kamosema si tak sedim v takovy chatce, uz poradne upraveny a ja koukam do ty tmy pred sebe a tam plave velryba,tak se na ni tak koukam a z velryby byla ponorka a z toho malyho kulatyho okynka tam na me mava nekdo v namornicky cepici.A ja jenom rikam kapitan Nemo , no a nikomu sem to nemoh vysvetlit

Old Post 10-01-2009 v 21:27 PM
traffika je offline   Profil uživatele traffika   Find more posts by traffika   Foto galerie člena traffika   Click here to Send traffika a Private Message   Add traffika to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

jednou si jedu vlakem z práce z absolutně čistou hlavou a na proti ob jednu řadu dál přes uličku sedí típek pořád si hraje z mincema(proto jsem si ho zapamatoval) no a tenhle típek se najednou zvedne a jde na záchod kterej je ve směru kterým sedím tak že jsem ho celou dobu než zašel na záchod viděl.no a pak to přišlo típek se vesele vrátil zpátky ale z druhýho konce vágonu.na kterým neni ani záchod tak proč by tam chodil,posadil se podival se a zasmál se.tak vúbec nevím co si o tom mám myslet,že by nějakej iluzionista nebo haluz jak prase

new box 400w.(18x Chronic)
New foliak ''08''
2nd SCROG,10xS.A.G.E,10xBELLADONNA[/color]
druhý pokus ve foliovníku[/color]
letos poslendní grow,S.A.G.E,BELLADONNA,POT OF GOLD,BELLA CIAO[/color]

Naposledy upravil roboot 11-01-2009 v 07:05 AM

Old Post 10-01-2009 v 22:01 PM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

Takhle si u kámoše vyhulujem zobáky a najednou se kouká na okno a říká,ty vole já sem ted vyděl normálně padat z nebe krávu.Je to vůbec možný?Taky bych chtěl jednou takovou haluz zažít.

Old Post 10-01-2009 v 23:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BAMr.
Nový Člen

Karma uživatele BAMr. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

jeeeje to ja haluzí ale sam to moc dobře znám xD

a co že se to stalo nam? Byl listopad takže už celkem brzo tma..
ještě za světla sme dolezli na jeden posed v okolí (je to spíš taková budka ale svému účelu slouží) Dali sme si jointíka a klasika výhul a pak že pudem domu..už bylo regulerní šero až tma šli sme stejnou cestou jak minule a najednou haluz...prej co to je to před náma...kraáva ale ne jedna ale rovnou celý stzádo na nás vejralo...tak jakože ho obejdem...ale ty krávy nas regulerne začaly obkličovat a i když sme utíkali a měnili směr tak nás pořád pronásledovali...po chvíli sme jim zdrhli ale takovej adrenalinek na konec sme fakt nečekali...

btw: pozor na krávy sou to svině hlavně ty fialový

:fredy:

Old Post 11-01-2009 v 12:26 PM
BAMr. je offline   Profil uživatele BAMr.   Find more posts by BAMr.   Foto galerie člena BAMr.   Click here to Send BAMr. a Private Message   Add BAMr. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demolisnman
Stálý Člen

Karma uživatele demolisnman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Heh lidi to co tady popisujete to snad ani není možný mě se akorát stalo že se mi smála popelnice a podobné takove drobnosi ale tohle je fakt moc ...

Old Post 11-01-2009 v 18:06 PM
demolisnman je offline   Profil uživatele demolisnman   Find more posts by demolisnman   Foto galerie člena demolisnman   Click here to Send demolisnman a Private Message   Add demolisnman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CzechMan
Stálý Člen

Karma uživatele CzechMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Ja prave taky nic moc, jenom jednou, kdyz sem hulil na svojem oblibenem mistecku, tak se tam zjevil odpadkovy kos, ktery tam urcite nikdy nebyl a byl tak drzy, ze ani nebyl novy ale ovnou uz spinavy a potagovany a od te doby tam furt je, muj vyhuleny stav ho proste stvoril

jinak nejcerstvejsi : dojdu do skoly, sednu si do prazdne tridy kde mame byt, nikde nikdo, zvoni na hodinu, tak se du podivat na rozvrh, jestli tam fakt mame byt. Na rozvrhu samozrejme nic, zadne zmeny, tak du zpatky, obvolavam vsecky mozne lidi ze tridy, jestli uz sou ve skole a v jake sou tride, nikdo samozrejme o nulte hodine nevi, a z posledni clovek me rekne : "no, to byla chyba na rozvrhu, zadnou nultou hodinu nemame"

clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"

Old Post 12-01-2009 v 06:36 AM
CzechMan je offline   Profil uživatele CzechMan   Find more posts by CzechMan   Foto galerie člena CzechMan   Click here to Send CzechMan a Private Message   Add CzechMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

s kamosmi sme sa zhulili a sli do takeho altanku...taky celkom velky a vysoky a uprostred su 2 drevene stlpy ktore ho drzia...a pozeram na tie stlpy a odrazu to boli obrovske doneba siahajuce indianske totemy ...a ten altanok bolo indianske típí...a sa mi tam strasne pacilo ...a na chvilocku som vedla toho altanku /típí / videl tancovat indiana...velmi pekny zazitok kedze mam rad indiansku kulturu... a potom neskor sa na tych "totemoch"zacali ukazovat akoby nakreslene ludske usta...a sa mi smialy xD

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 12-01-2009 v 19:38 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pliesok
Nový Člen

Karma uživatele pliesok - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Hehe no pred chvilkou sa mi stala dalsia celkom pekna haluz ... nazvyme to rebelsky winamp

Talze dosiel som domov popraci a dal som si po veceri dlho ocakavanu sklenenku (fakt som sa tesil Zapol som komp a ze si pustim nejaku tu hudbu tak som klikol na winamp dost dlho sa otvaral a bolo mi to divne vtom sa zacal otarat ale bol hrozne rozhadzany a cely dajaky cudny a v tom kuknem a winamp uplne vporiadku ako vzdy nechapal som z toho ale ked som si zapol prehliadac a jazdil po nete tak som si chcel vybrat inu pesnicku a klikol som v liste na winamp a on sa otvoril normalne neporuseny az na to ze niegde na ploche sa zjavilo okno s ekvalizerom a este v starsom skine tak tomu som vobec nerozumel. Potom som ho vypol a zapol a funguje zatial ...a teraz si spominam ze som chcel napisat kamoske

Old Post 12-01-2009 v 19:46 PM
pliesok je offline   Profil uživatele pliesok   Find more posts by pliesok   Foto galerie člena pliesok   Click here to Send pliesok a Private Message   Add pliesok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Mal by som otázku, už niekoľko krát som v našom meste v noci videl nejaké objekty o ktorých som si najprv myslel že sú to hviezdy, ale potom som zistil že blikajú rôznymi farbami, a nepohli sa z miesta celú noc. Raz cez deň som videl na oblohe čiernu bodku ktorú som sledoval asi 10 minút a za tú dobu sa vôbec nepohla.
Neviete niekto vysvetliť čo to je? Alebo to bolo UFO?

Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!

Old Post 13-01-2009 v 19:45 PM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CzechMan
Stálý Člen

Karma uživatele CzechMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

kanjack: a nemas jenom flek na brylich?

clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"

Old Post 13-01-2009 v 20:33 PM
CzechMan je offline   Profil uživatele CzechMan   Find more posts by CzechMan   Foto galerie člena CzechMan   Click here to Send CzechMan a Private Message   Add CzechMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Jo kdysi dávno se mi stalo husý psycho... bydlim v takovym menším městě a znám to tady prakticky nazpaměť (alespoň sem si to myslel než se mi stala tahle haluz) vyhulili sme s kmošema ve 3 tři masivní špeky, což za časů kdy jsem do hulení zas tak moc nefušoval znamenalo totální provar, a že pudem někam pařit. No abych řek pravdu tak sem byl tak vprdeli že sem nebyl ani schopnej jim vysvětlit že to se mnou asi nebude uplně oukej, tak sem prostě utek když se nedívali a upaloval sem ke kámošovi co bydlí poblíž. Abych to nemusel složitě obcházet , vzal jsem to přes jednu čtvrť, kterou sice nemám až tak v malíku ale nikdy by mě nenapadlo že je možný to co se stalo. Já sem se tam uplně bez prdele ztratil... najednou sem neměl tucha jak se ocaď dostanu vubec směr nic mě nenapadalo, chytl sem s toho dost solidní schýzu to vám teda řeknu, prošel sem kolem hospody a řikám si že když pudu pořád jednim směrem tak to pude a musim někam dojít, někam kde to "znám" jo ale po 2 hodinách zmatenýho pobíhání jsem doběhl k tý samý hospodě , asi si dokážete představit jak moc mě tohle rozsekalo. Nakonec sem se ocuď asi po další hodině dostal. Jen tak pro orientaci normálně bych to prošel asi za 10 minut, nejspíš už nikdy nepochopim jak je to možný

Old Post 13-01-2009 v 23:17 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

ja teraz zazivam riadne veci...proste ze mam otazku:niekolko dni sme s kamosmi varili niekolko krat denne...a odvtedy nic...a teraz sa mi zda byt realita uplne divna...nvm ci som si zvykol na svet pod nadvladou mocneho krala THC alebo co...je to normalne?

to je asi naj.haluz aku vdaka trave prezivam xD

Old Post 14-01-2009 v 15:16 PM
Crasty
Nový Člen

Karma uživatele Crasty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

To mě se dřív stávalo že když sem přišeldomu zkouřenej tak sem viděl malí trpaslíky a oni mi okusovali postel a nenechali se odehnat ale jinak byli docela přítulný docela dobře se snima dalo i kecat

Old Post 14-01-2009 v 16:04 PM
Crasty je offline   Profil uživatele Crasty   Find more posts by Crasty   Foto galerie člena Crasty   Click here to Send Crasty a Private Message   Add Crasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tvrdosovce
Stálý Člen

Karma uživatele tvrdosovce - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Bolo tu spominane,ze sa vliezlo do cudzieho domu.Stalo sa to aj mne raz,z kamosom mohlo byt dve hodiny rano,nemal som nikoho doma,mali sme hubicky a nejake dobre hulenie tak sme jedli a sli,zacali stavy tak sme sli este na hodinku dve do dediny a ako sme sa vracali kumne ze umna prespi,som klasicky otvoril branu(branu nezamkinam) vosiel som aj do domu,uz tedy mi bolo cudne ze ine dvere su,ale tak hubicky robili svoje,prisli sme na chodbu nic nezvycajne,sli sme do KUCHYNE,otvorili chladnicku sadli za stol,jedli sme,sli sme do obyvacky zapli sme si televizor podotykam bolo pritmie nejaka mala lampa aj bolo jasno takze mesiac svietil,ako sme si zapli televizor a jedli sme pri tom som sa zrazu pozrel do prava kde boli dvere a vtom verte ci nie cela rodinka pokopesa pozerali na nas a nechapali oni ani mi,tak sme ze hopsze prepacte a take.Zniesol by som aj bitku,alebo ktovie co len oni rovno zavolali policajtom zelenych.Sme sa rychle zobrali,lebo sme vedeli ze telefonuju nejake pitie a jedlo na cestu!co sme mali v ruke.Tak sme sa nejak z orientovali a boli sme asi desat min cesti od nas,sme zacali utekat,nech nedojdu policajti a kto inych sme nestretli policajtov,sme absolutne nechapali pripadalo nam to ako vecnost vsetko ako keby sme ani neboli v realite.a pritom preslo len par minut.policajti boli od nas asi tristo metrov(dlha ulica,moj odhad berte z nadhladom) a boli sme uz pri dome,len kamos z panikaril.a siel do inej ulicky,a ja automaticky za nim sme preskocili plot a policajti nas stratili,ale to co sme zistili po dvoch minutach cca nas velmi zarazilo zistil som ze som domawaaw.to je cele.

Old Post 20-01-2009 v 21:23 PM
tvrdosovce je offline   Profil uživatele tvrdosovce   Find more posts by tvrdosovce   Foto galerie člena tvrdosovce   Click here to Send tvrdosovce a Private Message   Add tvrdosovce to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tvrdosovce! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás