Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim ja som objednaval semena odtialto http://www.grower.sk/konopne-semena/ a nemal som ziaden problem, do styroch dni som mal semena od dutch passion doma a klicivost 100 pro...nic neroztrhane, vsetko dobre pobalene, neviem ako dlho by to trvalo od Sensiseeds ale myslim ze nejake 3 tyzdne nehrozia...
Osobně jsem letos objednal 5ks feminizovaných White Skunku a Pure Power Plant a vyšlo 5/5 a 5/5 a navíc, všechno jsou (zatím, ale už se to asi nezmění) samice. Nemůžu si stěžovat.
já mám s bankou sensi seeds jen dobrou zkušenost.již třetím rokem od nich jedu venku ruderalis skunk z matky,která je ze semene od sensi.Matku vlastní spoluobčan ze vsi,takže tady u nás je to už taková menší legenda.Vyskytly se dva fenotypy.Jeden s naprosto tvrdými paldami,docela málo listnatými s velmi luxusní kořeněnou,řekl bych pepřovou vůní i příchutí a s vcelku velkým výnosem.Pravidelně ji sklízíme na přelomu září a října.Její stav je spíše lehčí,ale dokáže i pěkně zamotat kebuly.ten druhý byl nevyrázný.Listnaté,malé paldy,slabší vůně i výnos.takže jsme ponechali pouze ten první a ten druhej skončil na kompostu.Fota bohužel nemám,ale je-li zájem mužu zítra připojit foto jak vypadá měsíc stará květina u mě na zahradě,které je věnovaná velká péče.
EDIT:Připojuji slíbená fota.Kytí je od začátku července v kýbly kde je hlína ze zahrádky,hnůj,písek a vespod keramzit.Objem je 25l.Je to kýbl od omítky.luxus věc.Hnojim Canna bio vega,ale v pátek už ji narvu flores i s PKčkem.pic..
Tak jsem se byl včera podívat na kytky a už z dálky nebylo něco v pořádku. A sice 2x Early Skunk Feminised a 2 samci jak prase !!!! Nekecám, neblafuju, ale vážně to byli čistí samci. Nikde ani blizna...
Ja obednal od sensi early pearl 10 seeds 60 eur z 6 semen tri samice a jen jedna dobre zhulovala a jedna byla dokonce technika docela pruser letos sem zbytek semen nesazel, sensi seeds pojedu uz jedine z osvedcenyho rezu.
TAkže k těm semínkům Pure POwer Plant od Sensi:
všechno jsou to samice ale z 5 kytek:
1x je to mrzák (mno, byla ze začátku povalená jinou a už se nechytla, teď je taká zmutlá)
1x uschnula kytka (a kytka vedle ve stejně vaně čilá)
2x chytá padlí
1x zakrslá (ale to bych spíš viděl rukama toho, komu jsem ji dal )