Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak toto je moja oblubena obrovska faja
ma cca 30 cm
a minuly rok na POHODE sa mi krasne vynimala na krku
a to ma nezastavil ľiaden policajt kua
a tak som sa nato teąil
Zdarec,
shánim obrázek nějaký extrémní vodnice nebo fajfky tak mě napadlo rovnoun založit novou galerii takže pokud máte nějaký hustý photo tak neváhejte a dejte ho sem.
Tady je první-docela by mě zajímalo jak to funguje
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
Takže tady je moja fajka, kterou jsems i dovezl letos z Amsterodamu.
Tu fajku sem dokonce kupoval v sensi seeds a hned vedle bylo hash a marijuana muzeum. Jo a kotel má být prej ze slonoviny. Tomu se mně moc věřit nechce, ale co Hulí se z ní celkem dobře, akorát potřebuje častější údržbu. Časem sem hodím aji fotky z jinýho úhlu.
tady sem si denska udelal slukovku protoze ssem marod a nedostanu se nikam pro papirky tak musim vyklepavat cigo a do nej potom preparovat tak sem se rozhod udelat slukovku at to je nakop prace cca 1hodina casu to de a je to fakt v klidu nekdy semhodim i zbytek fajozek co mam mejte se jumpp
Tak jak jsem tvrdil v přispěvku č 83, už se mi podařilo najít a naskenovat vodnici asi z roku 1996 to jsme byli ale malí extrémisti HA HA , jo to byli časy ..... no ale k Věci
... před sebou máte 50ltr barel s 15vývody (husími krky pro detailisty ) nahoře bylo instalováno klasické kropítko z konve , použily jsme to jen na tuhle akci , pak jsme to radši zlikvidovali , dal jsem to i na OG a nic většího tam neni he