Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
GUMIDCI! Strasne moc shanim tendle serial! Nejak jsem si na ne ted vzpomel a potrebuju ukojit nostalgicky vzpominky...;] Najde se tady nekdo, kdo by je mel.. ? i kdyz dost o tom pochybuju.. ale aspon sem to zkusil... nebo aspon nekdo, kdo je zna a taky se mu treba libili... hm? ;]
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
UPOZORNĚNÍ!!GUMÍDCI A LETOHRÁTKY ZNOVU OD PRVNÍHO DÍLU!!
Pro ty, kteří chytnou STV1 mám skvělou zprávu!
Od neděle 2. ledna 2005 bude STV1 každou sobotu a neděli kolem 9:00 vysílat Gumídky a Letohrátky od prvního dílu!
a ani nezacinej s Gargamelem, kterej po houbickach dycky videl ty podivny modry muziky, ktery v houbach bydleli a nikdo mu chudakovi neveril
GO GARGAMEL GO
jo dobrý témátko
Mě se taky ještě hodně líbili Dobrodruzi z vesmíru se zeleným kaktusem Sibeb (nebojak) - haluz nejvěčí
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."