Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nejdřív jsem to zkusil jenom tak tím prostředkem. Šlo to taky... Kotel z fajfčičky mi posloužil výborně... Pak jsem to aplikoval i se sklem, které bylo vpíchnuto bokem a spodní otvor v mandarince sloužil jako turbo... To jsem bohužel už nenafotil. Každopádně chci někdy zkusit použít ten kokos jako vodnici jak jste tady někdo psal, to musí být hustý... Pro inspiraci sem hodím fotky té mandarinky a až budu zkoušet ten kokos tak to taky zdokumentuju!
Jako malí sme s kámošema kouřili přes nějakou rostlinu usušenou (byla dutá) a do ní sme rvali všechno co bylo kolem (shnilá jablka, seno a bůh ví co všecko).
Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek
Čauec,
dneska sem si pročítal toto vlákno a velice se mi líbila mrkev álá fagule, tak jsem rychle posbíral nějáký vrtáky a utíkal do obchodu koupil dvě mrkve. Poté jsem s potřebným vybavením šel do sklepa, kde jsem se tuhle "fajfku" pokusil vytvořit.
Postup výroby:
1) Vzal jsem asi 12cm mrkev, kterou jsem provrtal naskrz asi 6tkou vrtákem.
2) Naměřil jsem si vzdálenost, kde bude vsazen kotel.
3) Nasadil o něco větší vrták a vyhloubil díru, kam bude nasazen kotel.
4) Z druhé mrkve jsem si odřízl asi 4cm kus, který jsem následně provrtal naskrz.
5) Z jedné strany seřízneme hrany, abychom celek mohli zasunout () do "těla" fajky.
5) Na opačné straně vyhloubíme větší díru, která bude zasahovat do půlky výšky mrkve, abychom měli kam vložit materiál.
6) Všechno "smontujeme" do sebe.
Celý proces mi trval asi jenom 5 minut, ale dalo by se s výrobou pohrát a vytvořit opravdu elegantní fajfku.
Myslím, že výroba fajky z mrkve není vůbec složitá a zvládne to úplně každý a touha, zkusit něco nového je fajn.
Tak jsem dneska prisel dom a cpu se jahodama, tresnema, melounem a tak na me kouka jablicko...rikam si, co s tebou uz sem plnej...tak sem smotnul spika s matou, do jabka tuzkou vrtnul dve diry. Do jedny sem vsunul speka a druhou tahal. No chutnalo to bozsky!...ochlazeny a se sladkym nadechem!!
Zajimalo by me, jestli to taky tak delate, ci to chcete zkusit. Pres jaky ovoce ci zeleninu hulite, jaky mate pocity + nejaky vychytavky!!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
nejspis hned...a hlavne to musi bejt vzruso kdyz to krasne pali
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Ted jsem to zkoušel na chatě,když nebylo nic po ruce....jabko klasika,a zkoušel jsem i nektarinku :P a musím říct,že mě překvapilo,jak dlouho to hořelo (na to,jak je ta dužina mokrá). Hned po te nektarince jsem jel 50+ km na kole domů a to byl uplně neskutečný zážitek jet pod horama