Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý vlákno, kdo kouká na zahraniční trendy, pro toho to novinka neni, ale to je uplně jedno... patří to sem.
mě zajímá hlavně chuť... je to fakt taková pecka? Je mi jasný že kvalita se bude odvijet od vstupniho materiálu, ale tak nějak obecně se snad dá ohodnotit, třeba v porovnání s hašem.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Nemuzu bohuzel muvit ze sve zkusenosti ale co vim od amika tak kdybych to pry zkusil a ochutnal tak ze uz nic jinyho chtit hulit nebudu.
Porovnani dabingu Hasis VS Rosin bude na 100% nekde na youtube.
Ten Rosin je hlavne o chuti , takze ano , v chuti tam urcite bude rozdil, diky tem vsem terpenum ale samozrejme se nesmi prepalit pri dabingu nebo v lisu vysokou teplotou .
Rosin bude pravdepodobne silnejsi , podle toho co jsem o tom cetl .
V Rosin Pressech se nelisuje jen susina ale bezne taky hash , pro jeho jeste vetsi vylepseni.
Tady je video ....Manik huli Rosin dabs ( nekde se tomu rika Rosin Hash)
Obrazek si udelejte sami z pohledu na nej.
Nez to zacne dabovat tak se celej na to trese , pak popisuje efekty.
Jj, vyzkouším to. Ve středu to bude hotové, tak postnu nějaké fotky a popíšu chuť. Budeme to s kámošema zkoušet ať nás je víc a každý bude mít určitě nějaký názor. Už se na to docela těším.
K tomu lecitinu. Dávejte pozor na kolik daný extrakt s lecitinem zahříváte. Já jsem přidal lecitin do toho svého konopného oliváče a při zahřátí nad 100°C došlo nečekaně k velkému rozpínání média.
Lecitin by se me pridavat samozrejme az uplne nakonec , pri smichavani Rosin Dabu s dekarboxylovanymi vylisky.
Uvadel jsem ze zahrivani hrnce v hrci s vodou , coz je cca 60-90C.
Tam uz neni zadny duvod k vysoke teplote, jde jen o kvalitni smichani , ba naopak vysoka teplota je nezadouci kvuli ztrate terpenu.
Naposledy upravil Madical-Strains 23-10-2018 v 11:01 AM